ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη ανατροπή! Η γυναίκα στη Νίκαια αυτοτραυματίστηκε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Ανατροπή! Η γυναίκα στη Νίκαια που είχε καταγγείλει τον πρώην άνδρα της πως την μαχαίρωσε, αυτοτραυματίστηκε τελικά λέει ο ιατροδικαστής
Απίστευτη ανατροπή! Η γυναίκα στη Νίκαια αυτοτραυματίστηκε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Απίστευτη ανατροπή! Συναγερμός είχε σημάνει στις αρχές χθες Δευτέρα (27/5) όταν γυναίκα βρισκόταν με μαχαίρι στην κοιλιά. Η ίδια φαίνεται να είχε καταγγείλει πως είχε δεχθεί επίθεση. Οι υποψίες είχαν πέσει πάνω στον πρώην άνδρα της.

Ο εν λόγω άνδρας είχε απασχολήσει τις αρχές για το ίδιο θέμα και στο παρελθόν. Μια φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και τρεις φορές το 2024 και αφού πέρασε αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος. Όλες οι περιπτώσεις για ενδοοικογενειακή βία.

Η υπόθεση, ωστόσο, φαίνεται πως πάει για την απόλυτη ανατροπή. Ο πρώην άνδρας της γυναίκας συνελήφθη στην περιοχή της Νίκαιας αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Ο λόγος σημαντικός.

Η γυναίκα, λοιπόν, 57 ετών, με καταγωγή από το Περού φαίνεται πως κατήγγειλε ότι μαχαιρώθηκε στην κοιλιά από τον πρώην άνδρα της αλλά το συμπέρασμα του ιστροδικαστή είναι διαφορετικό.

Το συμπέρασμά του ήταν πως φάνηκε ότι είχε αυτοτραυματιστεί. Εξέτασε τη γυναίκα στο νοσοκομείο Τζάνειο όπου μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ.

Έπειτα από την εξέταση του ιατροδικαστή, η Αστυνομία άφησε ελεύθερο τον πρώην άνδρα της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη ανατροπή! Η γυναίκα στη Νίκαια αυτοτραυματίστηκε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.