ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίθανο συμβάν στη Γενική Κλινική Αθηνών : Γιατρός χειρούργησε ασθενή και βρήκε μέσα του σφαίρα!

Σφαίρα μέσα σε ασθενή βρήκε γιατρός ενώ τον χειρουργούσε στη γενική κλινική. Διεξάγεται έρευνα για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί!
Απίθανο συμβάν στη Γενική Κλινική Αθηνών : Γιατρός χειρούργησε ασθενή και βρήκε μέσα του σφαίρα!

Ένα απίθανο συμβάν έλαβε χώρα στην γενική κλινική Αθηνών. Γιατρός χειρούργησε ασθενή που δεν τον είχε ενημερώσει για κάτι σχετικό και βρήκε μέσα του σφαίρα. Ασφαλώς και έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για να δουν τι έχει συμβεί.

Προφανώς δεν είχε ενημέρωση ο γιατρός για κάποια σφαίρα όταν ξεκίνησε το χειρουργείο. Το εύρημα ήρθε κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Ασφαλώς και θα υπάρξει συνέχεια, με ενημέρωση των αρχών για ότι συνέβη.

Ο ασθενής του Doctos Hospital θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για τη σφαίρα που βρέθηκε στο σώμα του, για το πώς, το πότε και υπό ποιες συνθήκες δέχθηκε πυροβολισμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίθανο συμβάν στη Γενική Κλινική Αθηνών : Γιατρός χειρούργησε ασθενή και βρήκε μέσα του σφαίρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.