ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίθανο video απο το ΑΧΕΠΑ: Έπαιζε μπουζούκι την ώρα που του έκαναν επέμβαση στον εγκέφαλο

Ο Δημήτρης Κύρτσος, ένας νεαρός ασθενής, δεν άφησε το αγαπημένο του μπουζούκι ούτε πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.
Απίθανο video απο το ΑΧΕΠΑ: Έπαιζε μπουζούκι την ώρα που του έκαναν επέμβαση στον εγκέφαλο

Ο Δημήτρης Κύρτσος βρέθηκε στο χειρουργείο, για επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι και παλιές λαϊκές επιτυχίες κατέκλυσαν τους διαδρόμους του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ καθώς έπαιζε μπουζούκι σε όλη τη διάρκεια του χειρουργείου.

Όπως εξηγεί ο 37χρονος από τη Βέροια, ιδέα να έχει μαζί στην επέμβαση το αγαπημένο του μουσικό όργανο, ήρθε όταν είδε άλλους ασθενείς στο εξωτερικό σε ανάλογα χειρουργεία στον εγκέφαλο, να παίζουν μουσική.

«Βλέποντας βίντεο στο YouTube αντίστοιχων επεμβάσεων, είδα έναν άνδρα να χειρουργείται παίζοντας κιθάρα και κάποιον άλλον να παίζει βιολί την ώρα της εγχείρησης. Σκέφτηκα “γιατί όχι κι εγώ;”. Το πρότεινα στον γιατρό μου, αλλά δεν ήταν δυνατόν εκείνη τη χρονική στιγμή», εξηγεί.

Λίγο καιρό αργότερα, ωστόσο, και ενώ η επανεμφάνιση του όγκου τον οδήγησε και πάλι στο χειρουργείο του ίδιου νοσοκομείου, έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και συνεννοήσεις ώστε αυτή τη φορά να μην μπει στο χειρουργείο μόνος, αλλά με την παρέα του αγαπημένου του μουσικού οργάνου.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι γιατροί του ΑΧΕΠΑ έκαναν το χειρουργείο μετά μουσικής. Όπως εξηγεί ο ίδιος, δεν ήταν σε ολική νάρκωση, πράγμα που σημαίνει ότι είχε τις αισθήσεις του, επιλέγοντας για πρώτο τραγούδι το «Μαυρομάτα μου», το οποίο αφιέρωσε στη σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης: 

Κορονοϊός: Δραματικές προβλέψεις για 10.000 κρούσματα τον Σεπτέμβριο

Κορονοϊός: Δεδομένη η τρίτη δόση εμβολίου – Γιατί πρέπει να γίνονται «αναμνηστικοί» εμβολιασμοί

Τσόλακ: «Ήταν δύσκολα για εμένα στον ΠΑΟΚ, απόλυτο φαβορί κόντρα στη Ριέκα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίθανο video απο το ΑΧΕΠΑ: Έπαιζε μπουζούκι την ώρα που του έκαναν επέμβαση στον εγκέφαλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.