ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απλησίαστη η βενζίνη – Νέα αύξηση σύντομα

Και νέα αύξηση στην τιμή της βενζίνης αναμένουμε σύντομα στην χώρα μας! - Τι μέτρα σκέφτονται στην Κυβέρνηση
Απλησίαστη η βενζίνη – Νέα αύξηση σύντομα

Βενζίνη: Με την τιμή της βενζίνης να κάνει ράλι, στο οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης σκέφτονται να παρατείνουν την επιδότηση του πετρελαίου κίνησης και μετά τον Ιούνιο αλλά και να επαναλάβουν το μέτρο με την κάρτα καυσίμων (fuel pass).

Μάλιστα οι τιμές δεν θα μείνουν στα επίπεδα που τα ξέρουμε αυτή τη στιγμή, τα οποία είναι ήδη πολύ αυξημένα, αλλά από αυτή τη βδομάδα που διανύουμε θα έρθουν και νέες μεγάλες αυξήσεις!. Ειδικά η «100άρα» βενζίνη θα γίνει κυριολεκτικά απλησίαστη και θα είναι λες και γεμίζεις ρεζερβουάρ… φόρμουλας 1!

Οι τιμές στη βενζίνη παραμένουν στα περισσότερα πρατήρια πάνω από 2 ευρώ το λίτρο, ενώ στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega, έκανε σύνδεση με πρατηριο στη Θεσσαλονίκη όπου η αμόλυβδη τιμώταν τη Δευτέρα (16/2) στα 2.24, ευρώ το λίτρο! Ακόμη και το Diesel κυμαινόταν κοντά στο 1.93 το λίτρο περίπου.

Σε ένα πρατήριο στη Λήμνο μάλιστα η τιμή ήταν στρογγυλή προς τα… πάνω, καθώς η βενζίνη κόστιζε  2,5 ευρώ!

Την ίδια ώρα στη γειτονική Βουλγαρία το λίτρο βενζίνης τιμάται μόλις προς 1.57 ευρώ, και στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη), ακόμη λιγότερο, συγκεκριμένα στο 1,30 Ευρώ!

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ




Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Οικονομία: Ξεμπλοκάρει η αγορά: Νέο κυβερνητικό σχέδιο «ξεπαγώνει» 25.000 ακίνητα

Ξεμπλοκάρει η αγορά: Νέο κυβερνητικό σχέδιο «ξεπαγώνει» 25.000 ακίνητα

Μια ριζική αλλαγή στον τρόπο αξιοποίησης των ακινήτων υπό ειδική διαχείριση φέρνει νέα νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης, επιτρέποντας την άμεση μεταβίβαση χιλιάδων ακινήτων ακόμη και με εκκρεμότητες

Οικονομία
Κοινωνία: Όταν έλεγε… εξυπνάδες ο ιστορικός Άδωνις Γεωργιάδης στον γιατρό Νικόλαο Παπαδόπουλο και μάλιστα καμάρωνε κιόλας – Τελικά μήπως καλά τα έλεγε ο γιατρός;

Όταν έλεγε… εξυπνάδες ο ιστορικός Άδωνις Γεωργιάδης στον γιατρό Νικόλαο Παπαδόπουλο και μάλιστα καμάρωνε κιόλας – Τελικά μήπως καλά τα έλεγε ο γιατρός;

Πολίτης προσέφυγε στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε παίρνοντας αποζημίωση για βλάβη μετά τον εμβολιασμό.

Κοινωνία
Κοινωνία: Σοκ και τρόμος στην Αθήνα: Σύριος πήγε να βιάσει 22χρονη φωνάζοντας «σεξ» – Ζούγκλα το κέντρο με ευθύνη Μητσοτάκη

Σοκ και τρόμος στην Αθήνα: Σύριος πήγε να βιάσει 22χρονη φωνάζοντας «σεξ» – Ζούγκλα το κέντρο με ευθύνη Μητσοτάκη

Σοκ προκαλεί το βίντεο της κάμερας που κατέγραψε το περιστατικό - Ο αρρωστημένος 37χρονος είχε λάβει πολιτικό άσυλο! - Διάτρητες οι διαδικασίες νομιμοποίησης μεταναστών

Κοινωνία
Κοινωνία: Απίστευτο: TikToker αποκάλυψε σε βίντεο το χάλι του αρχαιολογικού χώρου Πέλλας, και η Μενδώνη αντί να απολογηθεί τον απείλησε νομικά!

Απίστευτο: TikToker αποκάλυψε σε βίντεο το χάλι του αρχαιολογικού χώρου Πέλλας, και η Μενδώνη αντί να απολογηθεί τον απείλησε νομικά!

Ρημάδι ο αρχαιολογικός χώρος σε πολλά σημεία του - Αντί να δώσει εξηγήσεις η έκθετη Μενδώνη, χαρακτήρισε «προσβλητικό» το βίντεο!

Κοινωνία
Κοινωνία: Το μπλακ άουτ στην Ισπανία έδειξε γιατί δεν πρέπει ποτέ να λείψουν τα μετρητά από την αγορά – Οι κάρτες έγιναν άχρηστες από τη μια στιγμή στην άλλη

Το μπλακ άουτ στην Ισπανία έδειξε γιατί δεν πρέπει ποτέ να λείψουν τα μετρητά από την αγορά – Οι κάρτες έγιναν άχρηστες από τη μια στιγμή στην άλλη

Ο κόσμος δεν μπορούσε να αγοράσει τίποτα, αφού δεν λειτουργούσαν τα POS - Τα ανταλλακτήρια γέμισαν ουρές από τουρίστες που ήθελαν να προμηθευτούν χαρτονομίσματα

Κοινωνία
Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι αγοράζουν χωρίς τέλος ακίνητα στην Ελλάδα – Αύξηση 174% σε ένα χρόνο

Οι Τούρκοι αγοράζουν χωρίς τέλος ακίνητα στην Ελλάδα – Αύξηση 174% σε ένα χρόνο

Ρεκόρ αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα από ξένους, σημειώθηκε το 2024. Πρώτο το Χονγκ Κονγκ, δεύτερη η Κύπρος, τρίτη η Τουρκία με άνοδο με κολοσσιαία αύξηση 174%!

Ελληνοτουρκικά
Κοινωνία: Τέλος ο ΕΝΦΙΑ;

Τέλος ο ΕΝΦΙΑ;

Οι κακή δημοσκοπική επίδοση της κυβέρνησης άνοιξε τον ασκό της παροχολογίας.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΠΔ για τα μικρά οικόπεδα: Ακόμα δεν έχουν καταλάβει οι Έλληνες τι τους βρήκε – Απόλυτη λεηλασία της γης και μάντρωμα στις πόλεις!

ΠΔ για τα μικρά οικόπεδα: Ακόμα δεν έχουν καταλάβει οι Έλληνες τι τους βρήκε – Απόλυτη λεηλασία της γης και μάντρωμα στις πόλεις!

Αδιανόητο ΠΔ για τα οικόπεδα - Η ζωή στην επαρχία γίνεται προνόμιο για τους πλούσιους - Χιλιάδες περιουσίες μικρομεσαίων γίνονται μη οικοδομήσιμα χωράφια!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Υπόδειγμα δημοσιογραφίας ο Θανάσης Αυγερινός: Με 2 αιχμηρά ερωτήματα έβγαλε νοκ-άουτ τον Γ. Λοβέρδο που δεν ήξερε τι να πει

Υπόδειγμα δημοσιογραφίας ο Θανάσης Αυγερινός: Με 2 αιχμηρά ερωτήματα έβγαλε νοκ-άουτ τον Γ. Λοβέρδο που δεν ήξερε τι να πει

«Γιατί για τους εισβολείς Τούρκους δεν ζητήσατε κυρώσεις ανάλογες με τη Ρωσία; - Πονάμε περισσότερο τους Ουκρανούς από τους Κύπριους αδερφούς μας;»

Κοινωνία