ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαθίστανται οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Κανονικά εκτελούνται από τα ξημερώματα τα δρομολόγια των πλοίων σχεδόν σε όλη τη χώρα, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Ωστόσο, από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Μαρμάρι. Παράλληλα κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα. Στις 7 το πρωί αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία «Βlue...
Αποκαθίστανται οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Κανονικά εκτελούνται από τα ξημερώματα τα δρομολόγια των πλοίων σχεδόν σε όλη τη χώρα, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο, από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Μαρμάρι.

Παράλληλα κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Στις 7 το πρωί αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία «Βlue galaxy» για Χανιά και «Κρήτη 2» για Ηράκλειο. Στις 8 το πρωί αναμένεται να αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά και το «Mykonos palace» για Χανιά και Ηράκλειο.

ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκαθίστανται οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.