ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόλλων Πόντου: «Ο Χάρρυ Κλυνν άφησε πνευματικό πλούτο»

Η ανακοίνωση της ομάδας για τον θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη
Απόλλων Πόντου: «Ο Χάρρυ Κλυνν άφησε πνευματικό πλούτο»

Η είδηση του θανάτου του Χάρρυ Κλυνν έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη τη χώρα. Ο σπουδαίος ηθοποιός εκτός του ταλέντου του, είχε γίνει γνωστός και για την αγάπη που είχε για τον Απόλλων Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς στα δύσκολα χρόνια, είχε δίπλα της τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, που διετέλεσε και πρόεδρος της ομάδας.

Το διοικητικό συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έδωσε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη, τονίζοντας πως ήταν ο αναμορφωτής της ομάδας στα δύσκολα χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς θρηνεί την απώλεια του σπουδαιότερου, εκ των σπουδαιοτέρων μελών της, τον πολυτάλαντο και πολυσχιδή κύριο Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Ο Χάρυ Κλυνν, όλων των Ελλήνων, περνά στην αθανασία, αφήνοντας πνευματικό πλούτο και χαρισματική δημιουργικότητα, πολύτιμη διαρκή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές, ως μέγιστος αληθινός λαϊκός καλλιτέχνης.

Η εξαιρετικά γόνιμη θητεία του, ως Προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον ανήγαγε στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων, ως τον κύριο αναμορφωτή της ομάδας μας. Επιπλέον, με το υποδειγματικό ήθος της φιλαθλητικής πολιτείας του κατέστησε τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς, Απόλλωνα όλων των Ποντίων και Απόλλωνα όλων των Ελλήνων σε όλη τη γη.

Ενώνουμε τη βαθιά μας λύπη για τον χαμό του, με όλους τους Απολλωνιστές αλλά και με όλη την Ελλάδα, κλίνοντας ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του, με τη βεβαιότητα πως παραμένει αθάνατος και συνεχίζει και εμπνέει αέναα με το τεράστιο και πολύπλευρο καλλιτεχνικό και φιλαθλητικό έργο του».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Πόντου: «Ο Χάρρυ Κλυνν άφησε πνευματικό πλούτο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.