ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αργύρης Ντινόπουλος: Αυτός ήταν ο γιος του που βρέθηκε νεκρός

Ποιος ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην περιοχή των Εξαρχείων.
Αργύρης Ντινόπουλος: Αυτός ήταν ο γιος του που βρέθηκε νεκρός

Αργύρης Ντινόπουλος: Μια πολύ δυσάρεστη είδηση βγήκε στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Δευτέρας (2/5), καθώς ο γιος του πρώην βουλευτή και υπουργού της ΝΔ βρέθηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο διαμέρισμα του στα Εξάρχεια.

Ο 33χρονος ο Βασίλης – Σπυρίδων όλο το πρωί  δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα του πατέρα του, κάτι που δημιούργησε ανησυχητικά συναισθήματα. Έτσι, ο ίδιος πήγε στο σπίτι του γιου του για να τον βρει τελικά νεκρό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας όμως θα διεξαχθεί νεκροψία. Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης και ο θάνατος φαίνεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια.




Ποιος ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος

Γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί. Eίχε ξεκινήσει από πολύ μικρός, από τα 14 του χρόνια, από παιδικές χαρές και πάρκα, για να φθάσει να κάνει εντυπωσιακά άλματα σε σκεπές σπιτιών ή ακόμα και στον δρόμο.

Παράλληλα είχε ασχοληθεί και με το capoeira τη βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη που ξεκίνησε ως χορός των σκλάβων αιώνες πίσω.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αργύρης Ντινόπουλος: Αυτός ήταν ο γιος του που βρέθηκε νεκρός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.