ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αργύρης Πανταζάρας: Ανέβασε εικόνες σοκ από την πλημμύρα στον Πλατανιά

Ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτει αίστευτες εικόνες από τις πλημμύρες στον Πλατανιά Πηλίου
Αργύρης Πανταζάρας: Ανέβασε εικόνες σοκ από την πλημμύρα στον Πλατανιά

Εικόνες βιβλικής καταστροφής φέρνει στο πέρασμά της η κακοκαιρία «Daniel» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές.

Η Θεσσαλία και η Μαγνησία βιώνουν το σκληρότερο πρόσωπο της κακοκαιρίας, με τις αναρτήσεις του γνωστού ηθοποιού Αργύρη Πανταζάρα, από τον Πλατανιά Πηλίου, να είναι σοκαριστικές.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται μία τριώροφη κατοικία να έχει πάρει κλίση και να «στηρίζεται» σε ένα τουριστικό λεωφορείο που παρασύρθηκε και βρέθηκε στην αυλή, ενώ ο δρόμος μπροστά από το σπίτι έχει διαλυθεί από τα ορμητικά νερά!

Παράλληλα, ο πεζόδρομος έχει πλέον μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη, ενώ γέφυρα κόπηκε στα δύο! Τίποτα λοιπόν δεν θυμίζει το πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό με τα πεντακάθαρα νερά που γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αργύρης Πανταζάρας: Ανέβασε εικόνες σοκ από την πλημμύρα στον Πλατανιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.