ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: Άρχισε ήδη να λειτουργεί το 13033!

Το μεσημέρι σε περίπου δύο ώρες (12:00), ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει το δεύτερο lockdown στην χώρα, το οποίο θα έχει αφετηρία τα ξημερώματα του Σαββάτου, αφού η κατάσταση και στην Αθήνα είναι ανησυχητική. Πάντως πριν να συμβεί αυτό, φαίνεται πως ήδη έχει ξεκινήσει να λειτουργεί το 13033 στην Αθήνα, το...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το μεσημέρι σε περίπου δύο ώρες (12:00), ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει το δεύτερο lockdown στην χώρα, το οποίο θα έχει αφετηρία τα ξημερώματα του Σαββάτου, αφού η κατάσταση και στην Αθήνα είναι ανησυχητική.

Πάντως πριν να συμβεί αυτό, φαίνεται πως ήδη έχει ξεκινήσει να λειτουργεί το 13033 στην Αθήνα, το οποίο χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις των πολιτών, σε κατάσταση καραντίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Δύο νέοι θάνατοι – Στους 690 οι νεκροί συνολικά

Βέβαια, το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να είναι ήδη ενεργοποιημένο λόγω Θεσσαλονίκης και Σερρών και να μην λαμβάνει υπόψη την γεωγραφική τοποθεσία. Όμως αυτό υποστηρίζει το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Βέβαια όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον κορονοϊό στην χώρα μας.

Exit mobile version