ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: Ο πρώτος αυτόματος πωλητής σεξουαλικών αντικειμένων… ξεπουλάει! (vid)

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής σεξουαλικών αντικειμένων λειτουργεί ήδη στην Αθήνα. Βρίσκεται στον Νέο Κόσμο και φυσικά... ξεπουλάει!

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής σεξουαλικών αντικειμένων στην Αθήνα (vid)
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο κάποιων σκαρφίζεται ολοένα και περισσότερα πράγματα προκειμένου να φτάσει στον απαιτούμενο στόχο κάθε επιχείρισης, που είναι φυσικά το κέρδος.  Ετσι στην Αθήνα λειτουργεί ήδη εδώ και κάποιο καιρό ο πρώτος αυτόματος πωλητής σεξουαλικών αντικειμένων!

Κάτι ότι ως λαός είμαστε από τους «καυτούς» και σεξουαλικά ενεργούς (δεν το λέμε εμείς αλλά οι επιστημονικές μελέτες), κάτι το αρκετοί είναι ντροπαλοί προκειμένου να προμηθευτούν αυτά που θέλουν από ένα sex shop και τσουπ, νάσου  ο αυτόματος πωλητής για να δώσει τη λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ελένη Αντωνιάδου: To ψέμα με τη NASA, έβαλε «φρένο» και στη Barbie! (vid)

Έτσι σε κάθε στιγμή του 24ώρου οποιοσδήποτε από εμάς… καψώσει και έχει τις ανάγκες του, μπορεί να προμηθευτεί το αντικείμενου του πόθου του.

Ο αυτόματος πωλητής βρίσκεται στον Νέο Κόσμο και διαθέτει διάφορα χρήσιμα προϊόντα, από είδη υγιεινής μέχρι …sex toys.

Διαθέτει κερματοδέκτη και ο πελάτης μπορεί να παραλάβει το προιόν που θέλει χωρίς να μπει μέσα σε κατάστημα και να εκτεθεί!

Δείτε παρακάτω το απολαυστικό ρεπορτάζ για τον πρώτο αυτόματο πωλητή σεξουαλικών αντικειμένων, στην Αθήνα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Exit mobile version