ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: Ρεκόρ διετίας έκανε το μποτιλιάρισμα λίγο πριν το lockdown

Λίγες ώρες πριν η χώρα μπει σε καθεστώς lockdown και στην Αττική καταγράφηκε ρεκόρ διετίας στο μποτιλιάρισμα, τις τελευταίες δύο ημέρες. «Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Αττικής με το άκουσμα του ολικού lockdown, με τον κόσμο να σπεύδει ώστε να κάνει τα ψώνια του. Η μαζική έξοδος του κόσμου, έφερε τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση και...

Αττική κίνηση
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Λίγες ώρες πριν η χώρα μπει σε καθεστώς lockdown και στην Αττική καταγράφηκε ρεκόρ διετίας στο μποτιλιάρισμα, τις τελευταίες δύο ημέρες.

«Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Αττικής με το άκουσμα του ολικού lockdown, με τον κόσμο να σπεύδει ώστε να κάνει τα ψώνια του.

Η μαζική έξοδος του κόσμου, έφερε τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση και σύμφωνα με στοιχεία Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής στις 5:30 μ.μ της Παρασκευής η κίνηση στους δρόμους έφτασε στο απόγειο, ενώ καταγράφηκε… ρεκόρ τις τελευταίες δύο ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική Οδός: Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια (vid)

Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 33% αυξημένη και 15% παραπάνω από την περσινή παραμονή Χριστουγέννων, όπου παραδοσιακά παρατηρείται η πιο έντονη κίνηση του έτους.

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών μέχρι τις 3:30 μ.μ της Παρασκευής κατέγραψε μεσοσταθμική αύξηση του τζίρου της τάξης του 20%, στα καταστήματα του κέντρου.

Δείτε χαρακτηριστικά τα βίντεο από το protothema.gr:

Exit mobile version