ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ατζούν Ιλιτζαλί για τις πυρκαγιές στην Τουρκία: «Θα ξεπεράσουμε μαζί αυτές τις δύσκολες μέρες»

Παράλληλα με την Ελλάδα και η Τουρκία βιώνει ανάλογα τραγικές καταστάσεις καθώς και εκεί την χώρα πλήττουν εξίσου καταστροφικές πυρκαγιές.
Ατζούν Ιλιτζαλί για τις πυρκαγιές στην Τουρκία: «Θα ξεπεράσουμε μαζί αυτές τις δύσκολες μέρες»

Παράλληλα με την Ελλάδα και η Τουρκία βιώνει ανάλογα τραγικές καταστάσεις καθώς και εκεί την χώρα πλήττουν εξίσου καταστροφικές πυρκαγιές.

Έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί με ανάρτησή του στο instagram εξέφρασε τη βαθιά λύπη του για τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία με τις φωτιές.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για όσους υπέστησαν απώλειες εξαιτίας των πυρκαγιών που σημειώθηκαν σε πολλά διαφορετικά μέρη της όμορφης χώρας μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους δημόσιους υπαλλήλους μας, τους πυροσβέστες και όλους τους πολίτες μας που αγωνίστηκαν με αφοσίωση και αυτοθυσία για την κατάσβεση των πυρκαγιών, βοηθώντας και υποστηρίζοντάς τις.

Θα ξεπεράσουμε μαζί αυτές τις δύσκολες μέρες και μαζί θα επουλώσουμε τις πληγές μας μαζί», αναφέρει στο μήνυμά του ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali)

Διαβάστε επίσης:

Βανδή για τις φωτιές: «Το ευχαριστώ για τους πυροσβέστες είναι λίγο – Αυτό που συμβαίνει να μην ξεχαστεί»

Τσιμτσιλή για τις φωτιές: «Μου είπε ότι στις πυρκαγιές κάηκαν οι αναμνήσεις μου…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατζούν Ιλιτζαλί για τις πυρκαγιές στην Τουρκία: «Θα ξεπεράσουμε μαζί αυτές τις δύσκολες μέρες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.