ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bαξεβάνης για Άδωνι: Υπουργέ μου Gama τα με όσα έρχονται

Το φοβερό λογοπαίγνιο του Κώστα Βαξεβάνη στο Twitter προς τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Bαξεβάνης για Άδωνι: Υπουργέ μου Gama τα με όσα έρχονται

Bαξεβάνης: Μόλις χθες διαβάσατε στο Sportime την επιστολή προς την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ, που έστειλε ο δημοσιογράφος και εκδότης. Αυτή τη φορά ο ίδιος προχώρησε ένα χιουμοριστικό tweet.

Αποδέκτης; Ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων παραβρέθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης στο Συνέδριο για την «Ηγεσία» το οποίο που διοργάνωσε η Gama, ο διεθνής Οργανισμός των Ασφαλιστικών πρακτόρων.

Ο Κώστας Βαξεβάνης έκανε retweet την ανάρτηση του Άδωνι, γράφοντας χαρακτηριστικά: « Υπουργέ μου Gama τα με όσα έρχονται».

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ο Υπουργός έχει έρθει ξανά στο επίκεντρο, προετοιμάζοντάς μας για ενεργειακή ένδεια, αλλά και με το γεγονός πως δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί για το φιάσκο του «TurkAegean», επιχειρώντας να ρίξει τις δικές του ευθύνες σε κάποιον άμοιρο… υπάλληλο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bαξεβάνης για Άδωνι: Υπουργέ μου Gama τα με όσα έρχονται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.