ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέος: Απίστευτο ξέσπασμα – «Βουλώστε το σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες, άπλυτοι»

Ξέφυγε ο Αχιλλέας Μπέος ξεστομίζοντας ατάκες που προκαλούν αλγεινή εντύπωση.

Μπέος: Απίστευτο ξέσπασμα - «Βουλώστε το σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες, άπλυτοι»
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Είναι πολλές οι φορές τους τελευταίους μήνες που ο Αχιλλέας Μπέος έχει απασχολήσει αρνητικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και οι κόρες του διχάστηκαν. Η μία τάχθηκε με το μέρος του, η άλλη όχι μετά τα όσα είχε πει για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τη Δευτέρα (30/10) έστρεψε ξανά αρκετά βλέμματα πάνω του. Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε για να ενημερώσει πώς είναι η κατάσταση στον Βόλο και τι έχει γίνει μετά τις μεγάλες καταστροφές, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε δημοσιογράφους.

Ο Αχιλλέας Μπέος θεώρησε πρέπον να χρησιμοποιήσει υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και να κάνει ονομαστικές επιθέσεις μιλώντας ακόμη και για το αν πλένεται ή όχι κάποιος. Όλα αυτά λόγω του γνωστού θέματος που είχε η πόλη με το νερό.

Σε ένα σημείο των λεγομένων τους ο δήμαρχος Βόλου είπε το ακόλουθο: «Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Ρε Τασοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10-11, σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή», ενώ συνεχίζοντας την επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς είπε ότι «σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα δύο νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το ρε κοπρίτες, ξεφτίλες».

Ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ακόμη πως η πόλη είναι καθαρή και αναρωτήθηκε εάν ντρέπονται όσοι λένε το αντίθετο. Προσέθεσε πως «έφερα δύο νταλίκες ξύδι. Είπα να ξανακάνουμε εκλογές. Να καλύψουμε όμως τα έξοδα, εγώ και ο Παπαπέτρος, όχι οι πολίτες».

Μετά το 14′ η επίθεση που κάνει ο Αχιλλέας Μπέος σε δημοσιογράφους

Exit mobile version