ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάει ο καιρός σήμερα Πέμπτη 03/05/18

Τοπικές βροχές σήμερα Πέμπτη 3/5/18. Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, που θα αρχίσει από το πρωί της Πέμπτης σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» από τα δυτικά με ισχυρές καταιγίδες που ίσως συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους. Η πρόγνωση του καιρού σε Αττική και Θεσσαλονίκη: Αττική Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές...
Χαλάει ο καιρός σήμερα Πέμπτη 03/05/18

Τοπικές βροχές σήμερα Πέμπτη 3/5/18.

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, που θα αρχίσει από το πρωί της Πέμπτης σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» από τα δυτικά με ισχυρές καταιγίδες που ίσως συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

Η πρόγνωση του καιρού σε Αττική και Θεσσαλονίκη:

Αττική

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα δυτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα γύρω ορεινά. Βελτίωση το βράδυ.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλάει ο καιρός σήμερα Πέμπτη 03/05/18», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.