ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη «βιβλική» καταστροφή (vids)

Συγκλονιστικές περιγραφές για την φονική κακοκαιρία που σάρωσε χθες το βράδυ τη Χαλκιδική έρχονται στο φως από κατοίκους αλλά και τουρίστες.
Χαλκιδική: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη «βιβλική» καταστροφή (vids)

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων για τη φονική «Θεομηνία» που σάρωσε το βράδυ της Τετάρτης (107) τη Χαλκιδική και είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο έξι ανθρώπων και των τραυματισμό δεκάδων άλλων. Η κακοκαιρία άφησε νεκρούς σε τρεις περιοχές: Νέα Πλάγια, Νέα Ποτίδαια και Σωζόπολη.

«Και που ζούμε τυχεροί είμαστε. Πώς βγήκαμε από εδώ μέσα ένας Θεός ξέρει» τόνισε ο Μιχάλης Χριστοφής περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που έζησαν όσοι ήταν στο σημείο της τραγωδίας.

Με δηλώσεις τους στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι την ώρα που χτύπησε η κακοκαιρία δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Είναι χαρακτηριστικό, τόνισε, ότι λόγω των θυελλωδών ανέμων εκσφενδονίστηκαν εκσφενδονίστηκαν 500 μέτρα μακριά.

Μία γυναίκα που διαμένει στη Χαλκιδική που ήταν στην ταβέρνα στην οποία έχασαν τη ζωή τους η 54χρονη Ρουμάνα και ο 8χρονος γιος της, δήλωσε σοκαρισμένη.

«Δεν καταλάβαμε τίποτα. Τρέξαμε, βγάλαμε όσους μπορούσαμε, είχαμε καμιά 10αρια τραυματίες. Τη γυναίκα δεν μπορούσαμε να τη βγάλουμε» είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την ίδια οι άνεμοι ήταν τόσο σφοδροί ώστε «σήκωσε κιόσκια από άλλα καταστήματα και τα έφερε εδώ».

Η παρακάτω περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα που αφορά τον θάνατο του 8χρονου είναι ακόμη πιο ανατριχιαστική: «Ήταν τόσο μεγάλη η σφοδρότητα του ανέμου εκείνη τη στιγμή που έριξε τα δέντρα, έριξε το σκέπαστρο της ταβέρνας και καταπλάκωσε τους ανθρώπους. Κάποιους καταφέραμε να τους απεγκλωβίσουμε, αλλά για την άτυχη γυναίκα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε δοκούς για να σηκώσουμε το σκέπαστρο και δυστυχώς ήταν μάταιη η προσπάθειά μας.

Το παιδί, το πήρε ο άνεμος και το σήκωσε κυριολεκτικά. Το πέταξε στην απέναντι τζαμαρία του καταστήματος, δεν ήταν μέσα στην ταβέρνα εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας, ήταν τραγικές οι εικόνες πραγματικά. Μετά έμαθα ότι το παιδάκι είχε πεθάνει στο νοσοκομείο».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το φρεάτιο της κόλασης άνοιξε: Τα έγραφα Επστάιν αποκαλύπτουν το σατανικό δίκτυο της Ελίτ

Το φρεάτιο της κόλασης άνοιξε: Τα έγραφα Επστάιν αποκαλύπτουν το σατανικό δίκτυο της Ελίτ

Οι εξουσιαστές της Δύσης νοιώθοντας «θεοί» τελικά έγιναν δαίμονες - Παιδεραστία, όργια, αποκρυφισμός, ευγονική και πολιτικές πλεκτάνες συγκλονίζουν τον πλανήτη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Αντώνης Σαμαράς: Νέα συνέντευξη με σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό – «Το χάος είναι ο κ. Μητσοτάκης»

Αντώνης Σαμαράς: Νέα συνέντευξη με σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό – «Το χάος είναι ο κ. Μητσοτάκης»

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε στον Κ.Μητσοτάκη ο Αντώνης Σαμαράς, διαψεύδοντας τις φήμες περί υποτιθέμενης ανακωχής μεταξύ τους

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση: To 57% δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο με την κυβέρνηση – Το ποσοστό εκτινάχθηκε τους τελευταίους 3 μήνες

Δημοσκόπηση: To 57% δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο με την κυβέρνηση – Το ποσοστό εκτινάχθηκε τους τελευταίους 3 μήνες

Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco αποτυπώνεται η εκθετική αύξηση της λαϊκής δυσαρέσκειας για την κυβέρνηση

Κοινωνία
Κοινωνία: Έρευνα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Οι Έλληνες σε οικονομική ασφυξία – Τελειώνουν τα λεφτά στις 18 του μήνα για 6 στα 10 νοικοκυριά

Έρευνα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Οι Έλληνες σε οικονομική ασφυξία – Τελειώνουν τα λεφτά στις 18 του μήνα για 6 στα 10 νοικοκυριά

Οικονομική ανασφάλεια, περικοπές σε βασικές ανάγκες και αδυναμία αποταμίευσης καταγράφει η ετήσια έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Κοινωνία
Κοινωνία: Μας έστειλε για… χόρτα η Έφη Αχτσιόγλου: Aνακάλυψε τον εχθρό του βιγκανισμού και είναι ο… Τραμπισμός

Μας έστειλε για… χόρτα η Έφη Αχτσιόγλου: Aνακάλυψε τον εχθρό του βιγκανισμού και είναι ο… Τραμπισμός

Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, «κούφανε» τους πάντες με τα... χορτοφαγικά συμπεράσματά της

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση Alco: Αταλάντευτη η δυναμική Καρυστιανού με το 26% να βλέπει θετικά το κόμμα της – Στο 23,5% η ΝΔ

Δημοσκόπηση Alco: Αταλάντευτη η δυναμική Καρυστιανού με το 26% να βλέπει θετικά το κόμμα της – Στο 23,5% η ΝΔ

Σχεδόν οι 4 στους 10 αναποφάσιστους σκέφτονται να ψηφίσουν το κόμμα Καρυστιανού - Το 75% θέλει να «πειστεί» από το κυβερνητικό της πρόγραμμα

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η Υπαπαντή του Κυρίου: Η μητρότητα, η αγκαλιά του Συμεών και το θαύμα της ζωής

Η Υπαπαντή του Κυρίου: Η μητρότητα, η αγκαλιά του Συμεών και το θαύμα της ζωής

Η Υπαπαντή είναι ένα ευλογημένο «εγχειρίδιο» μητρότητας - Από την αγκαλιά της μάνας Παναγίας στην αγκαλιά της Εκκλησίας και τον τύπο της που είναι ο Δίκαιος Συμεών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σε δυνάστη των νοικοκυριών εξελίχθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ: «Τσουνάμι» καταγγελιών για ανύπαρκτες ρευματοκλοπές και εξοντωτικά πρόστιμα σε αθώους πολίτες

Σε δυνάστη των νοικοκυριών εξελίχθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ: «Τσουνάμι» καταγγελιών για ανύπαρκτες ρευματοκλοπές και εξοντωτικά πρόστιμα σε αθώους πολίτες

Ανάστατοι χιλιάδες ιδιοκτήτες με πρόστιμα χιλιάδων ευρώ από τον ΔΕΔΔΗΕ, καλούμενοι να αποδείξουν πώς «δεν είναι ελέφαντες»!

Κοινωνία
Κοινωνία: Η βουλευτής ΝΔ Χ.Αλεξοπούλου έκανε την πιο άθλια δήλωση του 2026 ως τώρα: «Το τζάμπα πέθανε για τα φθηνά ενοίκια – Δεν θα σας πάρουμε και ζακετούλα»

Η βουλευτής ΝΔ Χ.Αλεξοπούλου έκανε την πιο άθλια δήλωση του 2026 ως τώρα: «Το τζάμπα πέθανε για τα φθηνά ενοίκια – Δεν θα σας πάρουμε και ζακετούλα»

Σάλος με το ρεσιτάλ αναλγησίας της Χ. Αλεξοπούλου στην εκπομπή του Τάκη Χατζή - Πλήρης κάλυψη των αισχρών δηλώσεων από τον Π.Μαρινάκη

Κοινωνία