ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: «Αν χρειαστεί θα ξανακλείσουμε τη Μύκονο»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προειδοποίησε με νέα τοπικά μέτρα, σαν αυτά που λήφθηκαν στη Μύκονο, στα νησιά που παρουσιάζουν αυξημένη επιδημιολογική εικόνα.
Χαρδαλιάς: «Αν χρειαστεί θα ξανακλείσουμε τη Μύκονο»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προειδοποίησε με νέα τοπικά μέτρα, σαν αυτά που λήφθηκαν στη Μύκονο, στα νησιά που παρουσιάζουν αυξημένη επιδημιολογική εικόνα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε: «Εάν (…) δούμε ότι η κατάσταση ξεφεύγει, ότι έχουμε συνεχώς νέες συρροές, ότι δεν μπορούμε να στεγανοποιήσουμε τις υπάρχουσες, προφανώς θα χρειαστεί να πάρουμε μέτρα. Είναι κάτι που το απευχόμαστε, μέτρα σαν αυτά που πήραμε στη Μύκονο πριν από λίγες ημέρες».

Μάλιστα ειδική αναφορά έκανε και στην Ίο, όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι πρωτόγνωρη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις νέες ηλικίες, αλλά το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης είναι να ενισχύσει τους ελέγχους και όχι να λάβει περιοριστικά μέτρα.

«Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο ιός καλπάζει», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση επιχειρηματία της Ίου πως η κατάσταση είναι καλή και όλοι εμβολιασμένοι.

Ακόμη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ζήτησε να γίνει αντιληπτό ότι το θέμα δεν βρίσκεται στο γηγενή πληθυσμό, καθώς η μεγάλη αύξηση στα νησιά αυτά, προέρχεται από την κατηγορία των κρουσμάτων που σχετίζονται με την εργασία στους χώρους εστίασης και διασκέδασης.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε ότι οι περισσότεροι επιχειρηματίες εφαρμόζουν τα μέτρα αλλά οι λίγοι που δεν εφαρμόζουν τα μέτρα κάνουν τη διαφορά.

Για τη Μύκονο σχολίασε ότι έκλεισε μετά από 8 ημέρες καθώς οι νέες συρροές σταμάτησαν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα ξανακλείσει, μια εξέλιξη που απεύχεται η πολιτεία. Σχετικά με την αστυνόμευση ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται ένας αστυνομικός σε κάθε μπαρ και κλαμπ 24 ώρες το 24ωρο.

Διαβάστε επίσης:

Βαράν: Στο TOP-10 των ακριβότερων σέντερ μπακ όλων των εποχών!

Ντόνιελ Μάλεν: Η διπλή νίκη της Ντόρτμουντ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης που φώναξε «λευτεριά στην Κύπρο» σταμάτησε τον αθλητισμό! Δεν μετριούνται τα μετάλλιά του!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Ο Ματέο Σαλβίνι χαρακτήρισε «απίθανη» την επίθεση των Ρώσων στην Ευρώπη και είπε ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι ο «ισλαμικός φανατισμός»

Κοινωνία
Κοινωνία: TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

Μισό κιλό χοιρινές μπριζόλες με 3,19 ευρώ - Οργή προκαλούν οι ακραίες διαφορές τιμών με την πανάκριβη Ελλάδα

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Κατά 80% οι πολίτες αποδοκιμάζουν το έργο της κυβέρνησης και υποστηρίζουν ότι δεν κατανοεί τις ανάγκες του λαού

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το ύπουλο δηλητήριο του Netflix στα παιδιά: 41% των «κατάλληλων» σειρών είναι γεμάτες με woke μηνύματα!

Το ύπουλο δηλητήριο του Netflix στα παιδιά: 41% των «κατάλληλων» σειρών είναι γεμάτες με woke μηνύματα!

Έρευνα - σοκ ενός συντηρητικού οργανισμού στις ΗΠΑ εντόπισε 326 σειρές να επιχειρούν πλύση εγκεφάλου με άμεσο ή έμμεσο τρόπο!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σοκ προκαλούν τα αυξανόμενα περιστατικά βίας μεταξύ κοριτσιών – 16χρονη μαχαίρωσε 14χρονη σε σχολείο της Κυψέλης!

Σοκ προκαλούν τα αυξανόμενα περιστατικά βίας μεταξύ κοριτσιών – 16χρονη μαχαίρωσε 14χρονη σε σχολείο της Κυψέλης!

Συνελήφθη η 16χρονη - Το τραύμα του θύματος ευτυχώς ήταν επιφανειακό - Φρίκη προκαλούν τα συνεχόμενα περιστατικά με ανήλικες δράστριες

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση GPO: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ κορυφαίο πολιτικό γεγονός του 2025 – Στηρίζουν αγρότες και μπλόκα οι πολίτες

Δημοσκόπηση GPO: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ κορυφαίο πολιτικό γεγονός του 2025 – Στηρίζουν αγρότες και μπλόκα οι πολίτες

Το ξεσκέπασμα των σκανδάλων και οι λαϊκές κινητοποιήσεις απασχολούν περισσότερο τον κόσμο - Στα «αζήτητα» η εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroυp

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Κυριάκος Πιερρακάκης: Επική επιτυχία – Έχουμε τον πιο φτωχοποιημένο λαό της Ευρώπης και 1 πρόεδρο Eurogroup!

Κυριάκος Πιερρακάκης: Επική επιτυχία – Έχουμε τον πιο φτωχοποιημένο λαό της Ευρώπης και 1 πρόεδρο Eurogroup!

Μας καλούν να πανηγυρίσουμε για τον ψηφιακό «τσάρο» που θέλει να μας κάνει αριθμούς και φέρνει το τέλος των μετρητών; - Έλεος!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη του αγροτοσυνδικαλιστή Μύρωνα Χιλετζάκη – Ο Αυγενάκης τον εκθείαζε ως υπόδειγμα ηθικής

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη του αγροτοσυνδικαλιστή Μύρωνα Χιλετζάκη – Ο Αυγενάκης τον εκθείαζε ως υπόδειγμα ηθικής

Ο Μύρωνας Χιλετζάκης έκανε και δημόσιες παρεμβάσεις το 2020 για να μη φύγει από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Βορίδης

Κοινωνία
Κοινωνία: «Ο Φραπές έγινε λάτε μακιάτο ντεκάφ» – Πανζουρλισμός στο «Χ» με την παρωδία της Εξεταστικής – Γελοιοποιήθηκε πλήρως ο θεσμός

«Ο Φραπές έγινε λάτε μακιάτο ντεκάφ» – Πανζουρλισμός στο «Χ» με την παρωδία της Εξεταστικής – Γελοιοποιήθηκε πλήρως ο θεσμός

Viral έγινε το σόου του «Φραπέ» με τις πλάτες της ΝΔ - Οι Έλληνες το ρίχνουν στο χιούμορ για να μην τρελαθούν με αυτά που ακούνε

Κοινωνία