ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: «Δεν υπάρχει θέμα γενικού lockdown στη χώρα – Μακριά και από τα τοπικά»

Σε συνέντευξη του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ήταν κατηγορηματικός στο ενδεχόμενο για γενικό lockdown παρά την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊου που υπάρχει.  Ο Νίκος Χαρδαλιάς παραχώρησε συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής», με αφορμή την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας. Σε αυτή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης ανέφερε χαρακτηριστικά...

Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Περιοριστικά μέτρα σε Μύκονο και Χαλκιδική
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε συνέντευξη του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ήταν κατηγορηματικός στο ενδεχόμενο για γενικό lockdown παρά την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊου που υπάρχει. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παραχώρησε συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής», με αφορμή την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας.

Σε αυτή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης ανέφερε χαρακτηριστικά για το ενδεχόμενο γενικού lockdown τα εξής: «Δεν υπάρχει θέμα γενικού lockdown και είμαστε μακριά ακόμα και από τοπικά lockdown».

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα
+21 Παίξε υπεύθυνα

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος πρόσθεσε: «Πραγματικά όλες οι αναφορές για lockdown είναι τουλάχιστον άστοχες. Για να παραμείνουμε σε αυτή την κατάσταση πρέπει να αποδώσουν τα υφιστάμενα μέτρα και για να γίνει αυτό πρέπει να τα εφαρμόσουμε. Γιατί αυτό είναι το καλύτερο για όλους εμάς».

Ερωτηθείς για το εάν η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη, με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού τόνισε: «Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια αυξητική τάση των κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά είναι πρόωρο – θαρρώ – να μιλήσουμε για δεύτερο κύμα. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα μας υπενθυμίζουν ότι χρειάζεται εγρήγορση και επιφυλακή» αναφερόμενος στα κρούσματα του κορωνοϊού στην χώρα μας.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Exit mobile version