ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: Fake news η απαγόρευση κυκλοφορίας για μετά τα μεσάνυχτα ή για τους 65 και άνω

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωσή του από την πλευρά της πολιτική προστασίας μίλησε για ορισμένα fake news που έχουν κυκλοφορήσει. Πιο συγκεκριμένα ο Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας τόνισε: «Σήμερα αφήσαμε πίσω μας 42 μέρες πρωτόγνωρης προσπάθειας. Η νέα φάση έχει νέες προκλήσεις. Η νέα διαδικασία θα αξιολογείται καθημερινά. Ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ. Δεν έχουμε...

Νίκος Χαρδαλιάς
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωσή του από την πλευρά της πολιτική προστασίας μίλησε για ορισμένα fake news που έχουν κυκλοφορήσει.

Πιο συγκεκριμένα ο Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας τόνισε: «Σήμερα αφήσαμε πίσω μας 42 μέρες πρωτόγνωρης προσπάθειας. Η νέα φάση έχει νέες προκλήσεις. Η νέα διαδικασία θα αξιολογείται καθημερινά. Ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ. Δεν έχουμε ξεφύγει τον κίνδυνο.Θα έχουμε και νέα κρούσματα και νέες απώλειες. Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους ανθρώπους ηλικίας άνω των 65 ετών, ούτε για την κυκλοφορία μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, είπε ο κ. Χαρδαλιάς, κάνοντας λόγο για fake news.

Σημείωσε ότι υπάρχουν απλώς συστάσεις. «Μπήκαμε σε νέο στάδιο, κάναμε το επόμενο βήμα, αλλά ο πόλεμος δεν έχει κριθεί ακόμη».
Αναφερόμενος στον τουρισμό και το άνοιγμά του, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι είναι πρόωρη η συζήτηση για πλήρες άνοιγμα. Η Ελλάδα μετέχει σε όλα τα σχετικά διεθνή fora και πρωταγωνιστεί, αλλά τα βήματα πρέπει να γίνουν με ασφάλεια, είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

Δείτε τις δηλώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας:

 

Περισσότερα σε λίγο…

Exit mobile version