ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: «Σε καραντίνα για μια ακόμα εβδομάδα Δαμασκηνιά και Δραγασιά»

Σύσκεψη με τους φορείς της αυτοδιοίκησης είχε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στη Νεάπολη Κοζάνης. Συγκεκριμένα μίλησε για την ικανοποίηση του για τα αντανακλαστικά και τους χειρισμούς των ανθρώπων ενώ τόνισε για την αντιμετώπιση της πανδημίας: «Στη μικρή Ελλάδα, με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε την κρίση. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε καθώς είμαστε ακόμη στην...

Χαρδαλιάς: «Σε καραντίνα για μια ακόμα εβδομάδα Δαμασκηνιά και Δραγασιά»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σύσκεψη με τους φορείς της αυτοδιοίκησης είχε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στη Νεάπολη Κοζάνης.

Συγκεκριμένα μίλησε για την ικανοποίηση του για τα αντανακλαστικά και τους χειρισμούς των ανθρώπων ενώ τόνισε για την αντιμετώπιση της πανδημίας: «Στη μικρή Ελλάδα, με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε την κρίση. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε καθώς είμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε να διαβούμε ένα βουνό που βρίσκεται μπροστά μας».

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαστε εδώ για να αξιολογήσουμε επιδημιολογικά και επιχειρησιακά την όλη κατάσταση μετά και τα περιοριστικά μέτρα πολιτικής προστασίας που επιβλήθηκαν στους δύο οικισμούς», μιλώντας για τις Δαμασκηνιά και Δραγασιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θα έχουμε έξοδο το φετινό Πάσχα»

Τέλος θέλησε να απευθυνθεί προς τους πολίτες και να αναφέρει ότι «πρέπει να δείξουμε συνέπεια στην εφαρμογή των μέτρων και εκτός από τις ενέργειες του κράτους αυτή η μάχη θα κριθεί στο υψηλό επίπεδο ατομικής ευθύνης των πολιτών».

Την ίδια στιγμή ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, με τη σειρά του,τόνισε ότι τα μέτρα καραντίνας στα δύο χωριά είχαν θετικά αποτελέσματα, αφού σταθεροποιήθηκε η εξάπλωση του ιού.

Ο δήμαρχος Βοϊου, Χρήστος Ζεύκλης ανακοίνωσε ότι χθες το βράδυ υπήρξαν δύο νέα κρούσματα ένα στην Σιάτιστα και ένα στην Γαλατινή και κάλεσε τους πολίτες να μην χαλαρώνουν στην εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί.

Exit mobile version