ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρήση μάσκας: Πώς την φοράμε σωστά – Αναλυτικές οδηγίες

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε ΜΜΜ, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, Τράπεζες, καταστήματα κ.α., ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανέβασε ένα βίντεο στο twitter με οδηγίες για το πως να βάζουμε και να βγάζουμε σωστά τη μάσκα. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε υποχρεωτική χρήση μάσκας σε καταστήματα λανικής,...
Χρήση μάσκας: Πώς την φοράμε σωστά – Αναλυτικές οδηγίες

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε ΜΜΜ, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, Τράπεζες, καταστήματα κ.α., ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανέβασε ένα βίντεο στο twitter με οδηγίες για το πως να βάζουμε και να βγάζουμε σωστά τη μάσκα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε υποχρεωτική χρήση μάσκας σε καταστήματα λανικής, σε ΔΕΚΟ, τράπεζες, καταστήματα τροφίμων, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, λιανικό εμπόριο, κρεοπωλεία και ασανσέρ.

Παράλληλα, παραμένει υποχρεωτικη η χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το μέτρο ξεκινάει από αύριο.

Η κατάσταση των εγχώριων κρουσμάτων παραμένει καλή, αλλά δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, ενώ ο δείκτης διασποράς Rt παραμένει στο 0,4.

Η αύξηση κρουσμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δείχνουν ότι ο ιός είναι ακόμη εδώ. Παραμένουν απλά αυτά που πρέπει να κάνουμε.

Ο κ.Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι οι μάσκες θα είναι από αύριο υποχρεωτικές τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους πολίτες σε τράπεζες, ΔΕΚΟ, καταστήματα λιανικής, ΟΤΑ, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Κορονοϊός: Τι είπε ο Χαρδαλιάς για τις εκκλησίες, τα beach bar και τα πανηγύρια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρήση μάσκας: Πώς την φοράμε σωστά – Αναλυτικές οδηγίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.