ΚΟΙΝΩΝΙΑ

City Unity College: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε ελληνόφωνα τμήματα σπουδών

Το City Unity College σε συνεργασία με το Ελβετικό Πανεπιστήμιο “European University EurAka – Switzerland” προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα για υποψήφιους που θέλουν να αποκτήσουν πτυχίο ή μεταπτυχιακό στους τομείς: Νομική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Δημόσια Διοίκηση, Ψυχολογία, Ξενοδοχειακά – Τουριστικά, Φυσική Αγωγή & Προπονητική και Θεολογία. Οι υποψήφιοι επιλέγουν το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει, φοιτούν...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Το City Unity College σε συνεργασία με το Ελβετικό Πανεπιστήμιο “European University EurAka – Switzerland” προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα για υποψήφιους που θέλουν να αποκτήσουν πτυχίο ή μεταπτυχιακό στους τομείς: Νομική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Δημόσια Διοίκηση, Ψυχολογία, Ξενοδοχειακά – Τουριστικά, Φυσική Αγωγή & Προπονητική και Θεολογία.

Οι υποψήφιοι επιλέγουν το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει, φοιτούν στο City Unity College σε ελληνόφωνα τμήματα και αποφοιτούν από το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο, το οποίο απονέμει τα πτυχία και τους μεταπτυχιακούς τίτλους σε όσους ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους.

Συνεργασία CUC με το European University EurAka – Switzerland

Το European University EurAka – Switzerland προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένες πανεπιστημιακές σπουδές που πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές της ελβετικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η οποία έχει εξαιρετική φήμη σε παγκόσμιο επίπεδο για την αριστεία της, ενώ σύμφωνα με το «Universitas 21 (U21) Ranking of National Higher Education Systems between 2012 and 2018» κατέχει τη 2η θέση κατάταξης ανάμεσα σε 50 χώρες, σε ανώτερη θέση ακόμη και από την Αμερικανική και τη Βρετανική εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα,

Δείτε τα προσφερόμενα προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 και επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προϋποθέσεις εισαγωγής:

210 32 43 222 | info@cityu.gr | www.cityu.gr

Bachelor Degrees – Προπτυχιακά προγράμματα:

Νομική:

Διοίκηση Επιχειρήσεων:

Ψυχολογία:

Θεολογία:

Master Degrees – Μεταπτυχιακά προγράμματα:

Διοίκηση Επιχειρήσεων:

Ψυχολογία:

Ξενοδοχειακά – Τουριστικά:

Exit mobile version