ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαντοπούλου – Κεραμέως: Η κοινή ανάρτηση στο «X», οι υπόγειες συμμαχίες και η κοροϊδία στον ελληνικό λαό

Η λάθος ανάρτηση που προκάλεσε σάλο - Διαδικτυακή γκάφα μεγατόνων που δείχνει υπόγειες διασυνδέσεις μεταξύ ΝΔ και στελεχών του ΠΑΣΟΚ
Διαμαντοπούλου – Κεραμέως: Η κοινή ανάρτηση στο «X», οι υπόγειες συμμαχίες και η κοροϊδία στον ελληνικό λαό

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει η διαδικτυακή γκάφα που έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στον λογαριασμό «X» της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Άννας Διαμαντοπούλου, όπου και εμφανίστηκε η ίδια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε σχεδόν ταυτόχρονα και στον λογαριασμό της Νίκης Κεραμεώς.

Η ανάρτηση που σβήστηκε από το προφίλ της Άννας Διαμαντοπούλου λίγα λεπτά μετά την απίστευτη γκάφα (που αποκαλύπτει πολλά), περιλάμβανε πολιτική προώθηση της ψηφιακής κάρτας εργασίας από τη Νίκη Κεραμέως, έχοντας μάλιστα και φωτογραφία της υπουργού Εργασίας.

Αυτονόητα οδηγείται κάποιος στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος άνθρωπος (και η ίδια εταιρεία) χειριζόταν ταυτόχρονα και τα 2 προφίλ των κατά τ’ άλλα πολιτικών… αντιπάλων (Διαμαντοπούλου – Κεραμέως), και κάπως έτσι έγινε το λάθος.

Αποκαλύπτεται δηλαδή η μεγάλη κοροϊδία που επιφυλάσσουν για τον ελληνικό λαό, κορυφαία στελέχη διαφορετικών συστημικών κομμάτων, που μπροστά από τις κάμερες παίζουν ένα στημένο θέατρο αντιπαλότητας, και στο παρασκήνιο εργάζονται από κοινού για να πετύχουν τους σκιώδεις σκοπούς τους.

Και πιο συγκεκριμένα, διαφαίνεται ότι η Άννα Διαμαντοπούλου δρα ως δεκανίκι της ΝΔ, με την κυβέρνηση να στηρίζει στον αγώνα της στη διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, ακριβώς όπως είχε κάνει και με την παρασκηνιακή στήριξη της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος έχασε τελικά την προεδρία από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Άλλωστε είναι πολλές οι περιπτώσεις στην καριέρα της Άννας Διαμαντοπούλου, που έχει σιγοντάρει πολιτικές της κυβέρνησης ΝΔ. Ως παραδοσιακή ακόλουθος της Σημιτικής πτέρυγας που είναι, ταιριάζουν «γάντι» οι απόψεις της με τη «σημιτοποίηση» της ΝΔ που επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και τώρα ουσιαστικά η πολιτικός του ΠΑΣΟΚ πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Στη συνέχεια επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του κόσμου. Ακολούθησε την κλασσική συνταγή της αυτο – θυματοποίησης, ισχυριζόμενη ότι το screenshot που πρόλαβε να κρατήσει χρήστης του «X» και έδειχνε την επίμαχη ανάρτηση, είναι προϊόν… μοντάζ.

Αντί να απολογηθεί για την ανίερη συμμαχία που αποκαλύφθηκε μπροστά στα μάτια των πολιτών, η Άννα Διαμαντοπούλου πέρασε μάλιστα σε αντεπίθεση, χρησιμοποιώντας πολιτικάντικες αερολογίες:

«Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας; Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομα μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης. Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση. Εμείς με κάθε μας λέξη ενώνουμε, δεν διχάζουμε. Προχωράμε για το Μεγάλο και Κυβερνών ΠΑΣΟΚ», έγραψε σε νέα ανάρτηση.

Η απάντηση της κ. Διαμαντοπούλου φυσικά δεν πείθει κανέναν. Η δε Νίκη Κεραμέως, όπως κάνει πάντα όταν βγαίνουν στην επιφάνεια σκάνδαλα που την εμπλέκουν, παραμένει «εξαφανισμένη» και δεν έχει κάνει καμία τοποθέτηση επί του θέματος.

Διαμαντοπούλου και Κεραμέως θα συνεχίσουν την πορεία τους σαν να μην έχει γίνει τίποτα, μόνο που τίποτα δεν μπορεί να κουκουλώσει πλέον την αλήθεια ότι τα κόμματα εξουσίας έχουν γίνει συγκοινωνούντα δοχεία, που πουλάνε στημένες αντιπαραθέσεις για να δικαιολογούν την ύπαρξή τους. Γι’ αυτό και βυθίζονται στη λαϊκή απαξίωση, όπως αποδεικνύεται και από τις δημοσκοπήσεις…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαμαντοπούλου – Κεραμέως: Η κοινή ανάρτηση στο «X», οι υπόγειες συμμαχίες και η κοροϊδία στον ελληνικό λαό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.