ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ανοιχτά όλα για νέα LOCKDOWN τον Μάρτιο

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε διάγγελμα που πραγματοποίησε προς του πολίτες, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για την πανδημία. Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα lockdown τον Μάρτιο. «Γνωρίζουμε ότι από τον Απρίλιο θα είμαστε πολύ καλύτερα. Όμως, τώρα πρέπει να προλάβουμε τον κίνδυνο», τόνισε μεταξύ άλλων. «Στο...
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ανοιχτά όλα για νέα LOCKDOWN τον Μάρτιο

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε διάγγελμα που πραγματοποίησε προς του πολίτες, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για την πανδημία.

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα lockdown τον Μάρτιο.

«Γνωρίζουμε ότι από τον Απρίλιο θα είμαστε πολύ καλύτερα. Όμως, τώρα πρέπει να προλάβουμε τον κίνδυνο», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Στο δίμηνο που ακολουθεί η βεντάλια των περιορισμών ενδεχομένως θα ανοίγει και θα κλείνει ανάλογα με τα επίπεδα του συναγερμού», υπογράμμισε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε σχετικά:

«Στόχος, είναι να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ιό. Και η τακτική αυτή έφερε αποτέλεσμα στο τελευταίο «απαγορευτικό» του Ιανουαρίου.

Σήμερα, όμως, ο κίνδυνος επανεμφανίζεται. Όχι με τη μορφή των χιλιάδων αρρώστων και των θανάτων, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αλλά με δύο δεδομένα που μας ανησυχούν ιδιαίτερα. Αφενός, την αύξηση των νοσηλειών στην Αττική όπου σταδιακά γεμίζουν οι δομές υγείας.

Και, αφετέρου, τις μεταλλάξεις του ιού που φαίνεται να επιταχύνουν τη μεταδοτικότητά του. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε ακόμη κάποιες μέρες, αλλά το καμπανάκι είναι ηχηρό και έχουμε μάθει να λειτουργούμε ώστε να προλαμβάνουμε και να μην ακολουθούμε το πρόβλημα, για να σώζουμε ζωές. Γιατί προϋπόθεση για την πρόοδο της Ελλάδας είναι οι υγιείς Έλληνες.

Όλοι εμείς, που πρέπει, τώρα, να αμυνθούμε στην ύστατη επίθεση του ιού πριν από την οριστική νίκη του εμβολιασμού. Γιατί είναι σίγουρο ότι αύριο θα κερδίσουμε το χαμένο έδαφος αν σήμερα υπερβούμε τα τελευταία εμπόδια χωρίς απώλειες.

Γνωρίζουμε ότι από τον Απρίλιο θα είμαστε πολύ καλύτερα. Όμως, τώρα πρέπει να προλάβουμε τον κίνδυνο.

Δεν θα κρυφτώ: Στο δίμηνο που ακολουθεί η βεντάλια των περιορισμών ενδεχομένως θα ανοίγει και θα κλείνει ανάλογα με τα επίπεδα του συναγερμού. Από μας εξαρτάται τι θα συμβαίνει κάθε φορά. Όμως είναι και το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία.

Η Πολιτεία έχει το σχέδιο, ώστε μέχρι τα τέλη της άνοιξης οι πιο ευάλωτοι Έλληνες να έχουν θωρακιστεί. Στόχος είναι να συναντηθούμε με εκείνη τη στιγμή ακμαίοι και δυνατοί.

Κι ένα μεγάλο βήμα σε αυτή τη διαδρομή της ελπίδας είναι να πετύχουν τα μέτρα που θα ισχύουν από μεθαύριο. Θα τα τηρήσουμε και θα νικήσουμε!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: «Κλείνει η Αττική έως και τις 28/2» – Πάμε για LOCKDOWN ακορντεόν από Μάρτιο με άνοιξε-κλείσε

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις από τους Υπουργούς

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Κλείνουν λιανεμπόριο, σχολεία – ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ για μαγαζιά, click away και delivery

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ανοιχτά όλα για νέα LOCKDOWN τον Μάρτιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.