ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Παρασκευή (9/10)

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η Αστυνομία και την Παρασκευή (9/10) στην περιοχή του Εφετείου Αθηνών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν θα επιτρέπεται η στάση – στάθμευση και σταδιακά από τις 06:00 η κυκλοφορία οχημάτων, στις εξής οδούς: Λουκάρεως: στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας. Δέγλερη: στο τμήμα της...
Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Παρασκευή (9/10)

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η Αστυνομία και την Παρασκευή (9/10) στην περιοχή του Εφετείου Αθηνών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν θα επιτρέπεται η στάση – στάθμευση και σταδιακά από τις 06:00 η κυκλοφορία οχημάτων, στις εξής οδούς:

Λουκάρεως: στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Δέγλερη: στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Το δικαστήριο αναμένεται να συνεχίσει την Παρασκευή στις 11 το πρωί, με τις αγορεύσεις των συνηγόρων των κατηγορούμενων βουλευτών.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο, με τις δευτερολογίες συνηγόρων υπεράσπισης για τα ελαφρυντικά των κατηγορουμένων, με το δικαστήριο να αποφασίζει επί των ελαφρυντικών.

Η τελική απόφαση για ποινές, πιθανότατα, θα εκδοθεί τη Δευτέρα (12/10).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Δίκη Χρυσής Αυγής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δίκη Χρυσής Αυγής: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Παρασκευή (9/10)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.