ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Τοπαλούδη: Αύριο (15/5) η απόφαση του δικαστηρίου (vids)

Ανακοινώνεται την Παρασκευή (15/5) η απόφασή για τους δυο κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Δίκη Τοπαλούδη: Αύριο (15/5) η απόφαση του δικαστηρίου
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έφτασε η ώρα που το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας θα ανακοινώσει την απόφασή του για τους δυο κατηγορούμενους στην φρικτή υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Συγκεκριμένα η ετυμηγορία θα γίνει γνωστή ανακοινώνει το μεσημέρι της Παρασκευής (15/5).

Κι αυτό καθώς σήμερα (14/5) Πέμπτη ολοκλήρωσαν τις αγορεύσεις τους οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης. Να σημειώσουμε ότι η ένταση δεν έλειψε κατά τη διάρκεια της δίκης, καθώς οι κατηγορούμενοι ήταν αρκετά προκλητικοί κάποιες φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάβυσσος: Νέο σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου με έναν τραυματία (pics)

Θυμίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων δευτερολόγησε η εισαγγελέας της έδρας, η οποία επικρίθηκε από τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Δημήτρη Βερβεσό, για τα όσα είχε πει στην αγόρευση της στη δίκη για το ρόλο των δικηγόρων στην ανεύρεση της αλήθειας.

Από την πλευρά της η εισαγγελέας, τόνισε ότι σέβεται και υπολήπτεται το δικηγορικό λειτούργημα και ότι οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Πάντως, έκανε λόγο για εισβολή συμβούλων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στην αίθουσα του δικαστηρίου και για «πογκρόμ Βερβεσού».

«Οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα αναδείξουν ότι είναι καλό για τον πελάτη του. Τι κάνουμε εδώ τόσους μήνες; Προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια», είπε η εισαγγελέας.

Exit mobile version