ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Έφτασε στις φυλακές της Τρίπολης – Μαζί με άλλους στο κελί (vid+pics)

Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης έφτασε στις φυλακές Τρίπολης το μεσημέρι της Παρασκευής (26/2), όπως αναμενόταν, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στις φυλακές Τρίπολης το μεσημέρι της Παρασκευής (26/2), όπως αναμενόταν, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Δημήτρης Λιγνάδης: Έφτασε στις φυλακές της Τρίπολης - Μαζί με άλλους στο κελί (vid+pics)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στις φυλακές Τρίπολης το μεσημέρι της Παρασκευής (26/2), όπως αναμενόταν, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στις φυλακές Τρίπολης στις 16:00 όπου και θα προφυλακιστεί έως ότου οριστεί η δίκη για τις βαριές κατηγορίες εις βάρος του.

Να σημειώσουμε πως οι συγκεκριμένες φυλακές διαθέτουν πτέρυγα για κρατούμενους που κατηγορούνται για αδικήματα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο λόγος είναι πως οι φυλακές δεν είναι και τόσο φιλικός χώρους για τους παιδεραστές, για αυτό και οι καταδικασμένοι ή κατηγορούμενοι για τέτοια αδικήματα κρατούνται σε συγκεκριμένα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Η μεταγωγή του προγραμματίστηκε την τελευταία στιγμή και με έκτακτη απόφαση, αφού η επόμενη προγραμματισμένη μεταγωγή ήταν για την Δευτέρα.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, που δημοσίευσε και σχετικές εικόνες, όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στις φυλακές στο σημείο βρίσκονταν ήδη δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ που κατέγραψαν τις εικόνες.

Δημήτρης Λιγνάδης: Αρχικά σε καραντίνα, μετά σε κελί με άλλους

Όπως έγινε γνωστό ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν θα έχει δικό του κελί, καθώς η συγκεκριμένη φυλακή δεν διαθέτει χωριστά κελιά για τους κρατούμενους, αλλά πέντε θαλάμους, όπου φιλοξενούνται τουλάχιστον 20-25 άτομα στον καθένα. Επίσης, δεν υπάρχει χώρος ειδικής μεταχείρισης για κάποιον κρατούμενο.

Αφού έγινε θερμομέτρηση και rapid test, ο σκηνοθέτης μεταφέρθηκε σε κελί καραντίνας όπου και θα κρατηθεί για 7 ημέρες, και έπειτα θα μεταφερθεί στην κανονική πτέρυγα των φυλακών.

Σημειώνεται ότι τις 7 αυτές ημέρες θα προαυλίζεται μόνος του.

Η επιλογή των φυλακών

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιλογές ήταν δύο, οι φύλακες Τρίπολης ή οι φυλακές Γρεβενών, καθώς εκεί οδηγούνται όσοι κατηγορούνται έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα, καθώς και για εγκλήματα της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Τελικά, αποφασίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης να οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης μέχρι την τέλεση της δίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ραπτόπουλος: «Ζητάτε να βγει ο Κουφοντίνας και σας φταίει ο Κούγιας που ανέλαβε τον Λιγνάδη;»

Λιγνάδης: Το μήνυμα του Βασίλη μετά την προφυλάκιση: «Η αλήθεια πάντα νικάει! Όχι άλλα παιδιά»

 

Exit mobile version