ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Νατσιός: Μετακομίστε πρώτα κανένα μήνα στα Σεπόλια και μετά χαρακτηρίστε τις αντιδράσεις των κατοίκων ως ρατσιστικές – Γκετοποιήσατε την περιοχή με τις ανοησίες σας

Να σημειωθεί πως κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δημήτρης Νατσιός: Μετακομίστε πρώτα κανένα μήνα στα Σεπόλια και μετά χαρακτηρίστε τις αντιδράσεις των κατοίκων ως ρατσιστικές
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

«Μετακομίστε πρώτα κανένα μήνα στα Σεπόλια και μετά χαρακτηρίστε τους κατοίκους της πολύπαθης περιοχής που την γκετοποιήσατε με τις ανοησίες σας», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός, με φόντο τις αντιδράσεις των κατοίκων κατά δομής ανηλίκων προσφύγων στην περιοχή.

Να σημειωθεί πως κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για την εισβολή κατοίκων στη δομή μετά από επεισόδια μεταξύ των φιλοξενούμενων προσφύγων από την Αίγυπτο.

«Μην επιχειρείτε κύριοι της κυβέρνησης αλλα και εσείς από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να χαρακτηρίσετε τις αντιδράσεις των κατοίκων στα Σεπόλια ως ρατσιστικές, αν δεν μένετε στα Σεπόλια. Μετακομίστε πρώτα κανένα μήνα στα Σεπόλια και μετά χαρακτηρίστε τους κατοίκους της πολύπαθης περιοχής που την γκετοποιήσατε με τις ανοησίες σας», είπε ο Δημήτρης Νατσιός.

Διαβάστε επίσης:

Μέγα φιάσκο Χρυσοχοΐδη με το «ελληνικό FBI»: Διέρρευσαν όλα τα ονόματα – Με ευθύνη της ηγεσίας, οι αστυνομικοί κινδυνεύουν απ’ τη μαφία!

Οργή με το νέο εγκληματικό λάθος από ΟΣΕ – Hellenic Train: Συρμός του Προαστιακού μπήκε στις γραμμές του Μετρό!

Exit mobile version