ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Νατσιός: Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά αν θα είμαστε στο Προεδρικό Μέγαρο στην επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

«Είμαστε καλοί και συνεπείς δημοκράτες, το αποδεικνύει ο βίος και η πολιτεία μας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αλλοιώνεται συστηματικά το πολίτευμα».

Δημήτρης Νατσιός: Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά αν θα είμαστε στο Προεδρικό Μέγαρο και την επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σοβαρό το ενδεχόμενο η ΝΙΚΗ να μη δώσει το παρόν στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την εορτή για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός.

«Θέλετε να γιορτάσετε στις 24 Ιουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο την επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η ΝΙΚΗ δηλώνει ότι δεν μπορεί να “ευλογεί” με την παρουσία της τις δεξιώσεις αυτής της εξευτελισμένης από την κομματοκρατία, κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας», τόνισε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ.

«Δεν θέλουμε να είμαστε στο κάδρο, ας καλέσει η πρόεδρος της Δημοκρατίας στη θέση μας, δίπλα στον πρωθυπουργό τον κ. Χριστοφοράκο, ας καλέσει τον κ. Πατέλη και το Pride του», υπογράμμισε ο Δημήτρης Νατσιός.

«Εμείς το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά αν θα είμαστε εκεί. Και δεν θα είμαστε όχι γιατί βεβαίως αμφισβητούμε το πολίτευμα. Είμαστε καλοί και συνεπείς δημοκράτες, το αποδεικνύει ο βίος και η πολιτεία μας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά γιατί αλλοιώνεται συστηματικά το πολίτευμα», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Νατσιό σημαντικό «ρόλο στην αλλοίωσή του (πολιτεύματος) φαίνεται ότι παίζουν και τα μέλη της εθνικής μας αντιπροσωπείας».

Διαβάστε επίσης:

Με λύσσα ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να διεισδύσει στη ΝΙΚΗ – Όλο το παρασκήνιο και το εμπόδιο του Δημήτρη Νατσιού

Νατσιός: Αν μπει σε κίνηση η βλακεία ουδείς μπορεί να τη σταματήσει

Exit mobile version