ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημογραφικό SOS: Ολοταχώς προς αφανισμό οι Έλληνες – H Eλλάδα, 2η χώρα στην ΕΕ με τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού το 2023

Πρωταθλητισμό δημογραφικής κατάρρευσης κάνει η Ελλάδα - Τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τους μετανάστες ως «λύση» για το πρόβλημα

Πρωταθλητισμό δημογραφικής κατάρρευσης κάνει η Ελλάδα - Τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τους μετανάστες ως «λύση» για το πρόβλημα.
Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Όταν βλέπεις ακόμα και φιλοκυβερνητικές εφημερίδες να σημαίνουν συναγερμό για τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας μας, καταλαβαίνεις ότι όχι απλά αρμενίζουμε στραβά, αλλά βουλιάζουμε κατευθείαν στον πάτο της ιστορίας.

Με την κυβέρνηση να αρκείται εδώ και 5 χρόνια σε ημίμετρα για την υπογεννητικότητα και να αρνείται να πάρει ριζοσπαστικές αποφάσεις για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, η χώρα μας έχει βρεθεί στη θέση να πρωταγωνιστεί στην πληθυσμιακή υποχώρηση, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι διεθνιστικές κυβερνήσεις με woke ατζέντα, σαν του Κυριάκου Μητσοτάκη, αρνούνται να στηρίξουν τον πυρήνα της ελληνικής οικογένειας, και ποντάρουν σχεδόν αποκλειστικά στην πληθυσμιακή αναπλήρωση μέσω της νόμιμης και παράνομης μετανάστευσης. Έτσι δεν ενδιαφέρονται να σώσουν τους Έλληνες και τη χώρα, αλλά τους αρκεί να γεμίζουν τον… χώρο με εισαγόμενα χέρια και να εφοδιάζουν με φθηνό εργατικό δυναμικό το κεφάλαιο.

Με την Ελλάδα να έχει βγει από μια δεκαετία σκληρών μνημονίων, να έχει τη δεύτερη χειρότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρώπη και να ταλανίζεται από την ακρίβεια, η χώρα μας έφτασε σήμερα να έχει γίνει άκρως «τοξική» για τη δημιουργία οικογένειας. Οι χαμηλοί μισθοί, οι μηδενικές αποταμιεύσεις, τα πανάκριβα ενοίκια, η υψηλότατη ανεργία των νέων, το κατεστραμμένο σύστημα υγείας, όλα μαζί συνθέτουν ένα «κοκτέιλ» αποτροπής για να ανοίξουν νέα σπιτικά.

Τα τραγικά αποτελέσματα τα βλέπουμε μπροστά μας, και σημειώνονται σε όλες τις έρευνες. Η εφημερίδα «Τα Νέα» παρουσίασε σήμερα έρευνα για τις χώρες της ΕΕ που εμφάνισαν τις μεγαλύτερες υποχωρήσεις πληθυσμού για το 2023. Η Ελλάδα είναι δεύτερη σε μείωση πληθυσμού κατά 16.800 ανθρώπους, ενώ πρώτη είναι η Πολωνία με 132.800 ανθρώπους λιγότερους και τρίτη είναι η Ουγγαρία με 15.100 ανθρώπους λιγότερους.

Το πρόβλημα είναι ότι τα φιλοκυβερνητικά μέσα χρησιμοποιούν αυτό το τραγικό νούμερο σαν επικοινωνιακό «μοχλό» υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Στο δημοσίευμα της εφημερίδας σημειώνεται ότι «οι μετανάστες φρενάρουν τη δημογραφική συρρίκνωση». Πράγμα αναληθές, διότι οι μεταναστευτικές ροές συγκρατούν μόνο το απόλυτο νούμερο, αλλά ο πληθυσμός των Ελλήνων συνεχίζει να μειώνεται με εφιαλτικούς ρυθμούς.

Τα φιλοκυβερνητικά μέσα αρκούνται όμως στο να προωθείται η ατζέντα Μητσοτάκη, που δεν είναι άλλη από τη σταδιακή αντικατάσταση πληθυσμών, αφού με μαθηματική ακρίβεια σε λίγες δεκαετίες οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Το έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ο πρωθυπουργός άλλωστε ότι βλέπει την Ελλάδα σαν «κυψέλη ενσωμάτωσης» και ότι θα τροφοδοτεί την αγορά εργασίας με «καλά οργανωμένη μετανάστευση».

Οι μεταναστευτικές ροές όχι μόνο δεν φρενάρουν, αλλά επισπεύδουν τη δημογραφική συρρίκνωση των γηγενών πληθυσμών, αφού το φθηνό εργατικό δυναμικό από Ασία και Αφρική παρασύρει το λαϊκό εισόδημα προς τα κάτω, όσο περισσότεροι κλάδοι επωφελούνται από αυτό το – σύγχρονης μορφής – δουλεμπόριο. Και όσο περισσότερο μένουν κολλημένα τα εισοδήματα, τόσο διαιωνίζεται η υπογεννητικότητα, αλλά και το brain drain των νέων που μεταναστεύουν για μια αξιοπρεπέστερη ζωή.

Η αντικατάσταση πληθυσμών είναι πλέον μια ολοφάνερη πραγματικότητα. Το θέμα είναι πώς και πότε θα αντιδράσουν οι Έλληνες στον επιδιωκόμενο αφανισμό τους.

Exit mobile version