ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε πώς κυκλοφορούν οι τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας επειδή φοβούνται τους κλέφτες – Φαντάσου τι τραβάνε οι Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα – Και κανείς δεν παραιτείται

Με τις τσάντες μπροστά κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας Έλληνες και τουρίστες λόγω πολλών ληστειών που γίνονται

Δείτε πώς κυκλοφορούν οι τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας επειδή φοβούνται τους κλέφτες - Φαντάσου τι τραβάνε οι Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δύσκολη και επικίνδυνη έχει γίνει η κυκλοφορία για Έλληνες και τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας της εγκληματικότητας που υπάρχει κυρίως από αλλοδαπούς.

Οι ληστείες και οι επιθέσεις είναι φαινόμενο σχεδόν καθημερινό πλέον και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο οι περισσότεροι κυκλοφορούν με τις τσάντες μπροστά τους για πάν ενδεχόμενο!

Να μην ξεχάσουμε βεβαίες και τις επιθέσεις προ ολίγων μηνών δύο αλλοδαπών μέρα μεσημέρι μάλιστα με μαχαίρι! Μάλιστα ο ένας είχε αφιχθεί στην χώρα μας μόλις μια μέρα πριν και το πρώτο που έκανε ήταν να μαχαιρώσει μια κοπέλα στην Ερμού και χωρίς μάλιστα το κίνητρο της ληστείας.

Μέχρι και πριν κάποια χρόνια το κέντρο της Αθήνας ήταν ένα μέρος γεμάτο όμορφα στέκια που κάποι0ς μπορούσε να συνδυάσει τις δουλειές του με ψώνια και βόλτες σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος.

Και παλιότερα μπορεί να γίνονταν κάποιες κλοπές, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό και με τέτοια αγριότητα που συμβαίνει σήμερα μετά την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

@i.ra.officiall♬ Palladio – Leblanc
Exit mobile version