ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε πως προσπαθούν να σας πάρουν χρήματα από τον λογαριασμό σας με την κάρτα

Ο νέος τρόπος με τον οποίο επιχειρούν να κλέψουν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς.
Δείτε πως προσπαθούν να σας πάρουν χρήματα από τον λογαριασμό σας με την κάρτα

Έναν καινούργιο τρόπο έχουν βρει διάφοροι επιτήδειοι προκειμένου να αποσπούν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Social Media, ένας άγνωστος πιέζει έναν ηλικιωμένο προκειμένου να του πει τον αριθμό της τραπεζικής κάρτας της συζύγου του.

Ο ίδιος αρνείται βρίσκοντας τη δικαιολογία πως είναι μικροί οι αριθμοί, αλλά μάταια αφού από την άλλη γραμμή επιμένουν, έχοντας ωστόσο καταλάβει πως πρόκειται για απάτη.

«Προσοχή! Χαμός με τις τραπεζικές απάτες! Συγκεκριμένος αριθμός καλούσε σε ηλικιωμένους προσπαθώντας να αποσπάσει τον αριθμό της κάρτας. Ο κύριος στο βίντεο κάλεσε στον συγκεκριμένο αριθμό και όπως θα ακούσετε προσποιήθηκε ότι δεν μπορεί να διαβάσει την κάρτα της συζύγου του, ενώ ο άνθρωπος στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής προσπαθούσε διαρκώς να τον πείσει να του δώσει τον αριθμό! Ποτέ δεν δίνουμε αριθμό κάρτας στο τηλέφωνο!», γράφει το σχετικό post στο Twitter, το οποίο συνοδεύει το εν λόγω βίντεο.

Δείτε παρακάτω πως επιχειρούν να κλέψουν χρήματα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε πως προσπαθούν να σας πάρουν χρήματα από τον λογαριασμό σας με την κάρτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.