ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Βρήκαν τον δολοφόνο – Σοκάρει το όπλο της δολοφονίας

Συνελήφθη ο άνθρωπος που ευθύνεται για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Βρήκαν τον δολοφόνο - Σοκάρει το όπλο της δολοφονίας
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Βρήκαν τον δολοφόνο - Σοκάρει το όπλο της δολοφονίας
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την χώρα η στυγερή δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, με την Αστυνομία να συλλάβει σήμερα τον βασικό ύποπτο του εγκλήματος.

Ο άτυχος 19χρονος, Άλκης Καμπανός έχασε την ζωή του λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο του Άρη και οι αρχές της Θεσσαλονίκης αναζητούν από χθες (1/2) τον δολοφόνο του νεαρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία συνέλαβε έναν αλλοδαπό που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό και ήταν ένας από τους τρεις που είχαν προσαχθεί από χθες αλλά και να έχει το φονικό όπλο ενώ οχτώ άτομα συνολικά έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.

Το φονικό όργανο είναι ένας σουγιάς που ανοίγει και γίνεται δρεπάνι στην άκρη του  το οποίο και βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Θυμίζουμε ότι ο ιατροδικαστής είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει πεθάνει ο Άλκης Καμπανός από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπειτα από τα συνεχόμενα χτυπήματα που δέχθηκε.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές ερευνούν έναν σύνδεσμο του ΠΑΟΚ καθώς φέρεται να συνδέεται μαζί του ο αλλοδαπός οπαδός ο οποίος αποτελεί τον κύριο ύποπτο.

Παράλληλα, ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο για την μοιραία εκείνη βραδιά στο Χαριλάου καθώς, όπως ειπώθηκε στον αέρα ραδιοφωνικές εκπομπής του Metropolis, δύο ώρες πριν τη δολοφονία γύρω στις 21:30 με 22:00 υπήρξε οπαδική συμπλοκή που δεν έγινε γνωστή στην αστυνομία.

Φαίνεται πως μια ομάδα ατόμων που ήταν σε αυτά τα επεισόδια επέστρεψαν στο Χαριλάου και έψαχναν να επιτεθούν σε συγκεκριμένη ομάδα ατόμων και έτσι προέκυψε η πληροφορία ότι οι δολοφόνοι επιτέθηκαν σε λάθος άτομα, δηλαδή σε μια παρέα που δεν είχε σχέση με τα οπαδικά.

 

Exit mobile version