ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία – Ποιοι θα συμμετέχουν

Σύσκεψη για τη βία υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.
Δολοφονία Άλκη: Σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία – Ποιοι θα συμμετέχουν

Δολοφονία Άλκη: Η φονική ενέδρα θανάτου στον 19χρονο φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, καθιστά επιτακτικό να παρθούν πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Στο πλαίσιο αυτό, την Δευτέρα (7/2) αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το «παρών» στη σύσκεψη, θα δώσουν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Να σημειωθεί πως θα ακολουθήσει συνάντηση του πρόεδρος του ΑΣ Άρης και αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Την ίδια στιγμή, όπως διαβάσατε στο Sportime υπάρχουν φοβερές καταγγελίες από αστυνομικό για την οπαδική βία, ενώ από την μεριά τους οι χούλιγκαν σοκάρουν με τις εξομολογήσεις για τους τρόπους δράσης τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία – Ποιοι θα συμμετέχουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.