ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Ταυτοποιήθηκαν οι συνεργοί του 23χρονου – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Η Αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση των συνεργών του 23χρονου στην δολοφονία του Άλκη.
Δολοφονία Άλκη: Ταυτοποιήθηκαν οι συνεργοί του 23χρονου – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Δολοφονία Άλκη: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη καθώς οι αρχές φαίνεται πως έχουν φτάσει στα ίχνη και των συνεργών του 23χρονου δολοφόνου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο thesstoday.gr, η Αστυνομία έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση των συνεργών του 23χρονου την μοιραία βραδιά της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο φίλαθλο του Άρη.

Κομβικό κρίθηκε το υλικό που είχαν συλλέξει οι αρχές από τις κάμερες των καταστημάτων γύρω από το σημείο της επίθεσης αλλά και οι πληροφορίες που έδωσαν οργανωμένοι οπαδοί.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι συνεργοί του 23χρονου σεσημασμένοι χούλιγκαν με βαρύ ποινικό μητρώο καθώς έχουν συμμετάσχει ουκ ολίγες φορές σε αιματηρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν ενώ φέρεται να εμπλέκονται σε συμμορίες ληστών που χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα την οπαδική τους ταυτότητα προκειμένου να δρουν ανενόχλητοι.

Την ίδια στιγμή, για τον άνθρωπο που στέρησε την ζωή από τον Άλκη Καμπανό έχει σχηματιστεί δικογραφία που τον φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και αντιμέτωπο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thestival.gr στον κατηγορούμενο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα.

Πλέον αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή με την πλευρά του 23χρονου να αναμένεται να αιτηθεί προθεσμία για να απολογηθεί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Ταυτοποιήθηκαν οι συνεργοί του 23χρονου – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.