ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία παιδιών στην Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία γιατρού της Τζωρτζίνας για την Ρούλα!

Η γιατρός της Τζωρτζίνας παραδέχεται πως υπήρχαν υποψίες για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου!

Δολοφονία παιδιών στην Πάτρα
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δολοφονία παιδιών στην Πάτρα: Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα έχει ακόμη ορισμένα «σκοτεινά» σημεία. Αυτή τη φορά, η γιατρός της Τζωρτζίνας από το νοσοκομείου του Ρίο προχωρά σε μια αποκλειστική μαρτυρία σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη συνομιλία της με τη Νικολούλη που έβαλε «φωτιά».

Η ίδια λοιπόν παραδέχεται για πρώτη φορά δημοσίως πως υπήρχαν υποψίες για τη συμπεριφορά της, κάτι για το οποίο είχαν μιλήσει και στους γιατρούς του «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μεταφέρθηκε έπειτα το 9χρονο παιδί.

«Δεν μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε τα επεισόδια που πάθαινε το παιδί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην παιδιατρική κλινική. Για το λόγο αυτό και επειδή θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έλεγχος και αντιμετώπιση αποφασίσαμε τη διακομιδή του παιδιού στο Αγλαΐα Κυριακού.

Ωστόσο, είχαμε την υποψία και απασχολούσε έντονα το μυαλό μας ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει από την πλευρά της μητέρας της μικρής Τζωρτζίνας. Για το λόγο αυτό ενημερώσαμε τους γιατρούς του Αγλαΐα Κυριακού για τους προβληματισμούς μας σχετικά με την ύποπτη συμπεριφορά της μητέρας.

Τα επεισόδια που εμφάνιζε το παιδί αποκλειστικά και μόνο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην παιδιατρική κλινική δεν ήμασταν σε θέση να τα αιτιολογήσουμε ιατρικώς. Αυτό που θέλαμε να γνωρίζουμε είναι πώς ξεκινάνε τα επεισόδια που έκανε η Τζωρτζίνα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που είχαμε σκεφτεί να τοποθετήσουμε κάμερες στο δωμάτιο νοσηλείας του παιδιού Ωστόσο για συγκεκριμένους λόγους δεν κατέστη εφικτό να γίνει”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η γιατρός του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών», αναφέρει στην εκπομπή του Mega, Χαμογέλα και πάλι.




Exit mobile version