ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρο Πάσχα: Πότε θα καταβληθεί – Πότε πληρώνονται όλα τα επιδόματα (vid)

Η «MEGA Σαββατοκύριακο» απάντησε στα ερωτήματα για το πότε θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα φέτος, αλλά και τα διάφορα επιδόματα. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος Κώστας Τσουκαλάς, η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα και ο φοροτεχνικός Θράσος Μίαρης, μίλησαν για το πότε θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα 2021, καθώς επίσης και τα όλα τα επιδόματα: Παιδιού, στέγασης, ελάχιστου εγγυημένου...

Η «MEGA Σαββατοκύριακο» απάντησε στα ερωτήματα για το πότε θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα φέτος, αλλά και τα διάφορα επιδόματα.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η «MEGA Σαββατοκύριακο» απάντησε στα ερωτήματα για το πότε θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα φέτος, αλλά και τα διάφορα επιδόματα.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος Κώστας Τσουκαλάς, η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα και ο φοροτεχνικός Θράσος Μίαρης, μίλησαν για το πότε θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα 2021, καθώς επίσης και τα όλα τα επιδόματα: Παιδιού, στέγασης, ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, προνοιακά, αναπηρικά το πρόγραμμα «Γέφυρα», θέρμανσης, το γέννησης, των ανασφάλιστων υπερηλίκων και η προστασία της πρώτης κατοικίας.

Πάσχα: Πότε πληρώνεται το δώρο

Για το δώρο Πάσχα, ο κ. Τσουκαλάς υποστήριξε ότι ένα μέρος του θα είναι με βάση τους μισθός της αναστολής κι ένα με βάση του μισθού που οφείλει ο εργοδότης. Ενώ η πληρωμή θα γίνει έως τη Μεγάλη Τετάρτη, το κομμάτι του Απριλίου μάλλον θα πληρωθεί σε δεύτερη δόση. Όσοι εργάστηκαν κανονικά από 1/1 έως 30/4, θα λάβουν ολόκληρο το δώρο του Πάσχα.

Επιδόματα: Οι ημερομηνίες πληρωμές τους

Για τα επιδόματα η κυρία Νούκα μίλησε για τις ημερομηνίες πληρωμών. Συγκεκριμένα, το επίδομα παιδιού αφορά 627.113 οικογένειες, ενώ το επίδομα στέγασης 271.644. Οι πληρωμές θα γίνουν την Τετάρτη 31/3. Η πρώτη διμηνιαία δόση είναι 203 ευρώ και θα ακολουθήσουν άλλες πέντε.

Την ίδια μέρα πληρώνονται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, τα προνοιακά-αναπηρικά, το πρόγραμμα «Γέφυρα», το επίδομα θέρμανσης, το επίδομα γέννησης, των ανασφάλιστων υπερηλίκων και η προστασία της 1ης κατοικίας.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ του MEGA και άλλων καναλιών

Exit mobile version