ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράμα: Ως ήσυχο παιδί περιγράφουν τον 43χρονο με τα 2.500.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Σε βάρος του 43χρονου που συνελήφθη στη Δράμα, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία και αφού οδηγήθηκε σε εισαγγελέα/ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Δράμα: Ως ήσυχο παιδί περιγράφουν τον 43χρονο με τα 2.500.000 αρχεία παιδικής πορνογραφίας
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δράμα: Σοκ και αποτροπιασμός στις τάξεις των αρχών και της τοπικής κοινωνίας, όταν διαπιστώθηκε ότι ένας 43χρονος διατηρούσε 2.500.000 αρχεία με παιδική πορνογραφία.

Ο άνδρας είχε τεθεί σε παρακολούθηση από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ύστερα από σήμα της Europol, καθώς τα ηλεκτρονικά του ίχνη είχαν εντοπιστεί από τις γαλλικές αρχές που έκαναν έρευνα στο Darknet.

Σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε στο σπίτι του πριν από μερικές ημέρες, εντοπίστηκαν 2.500.000 εικόνες και video παιδικής πορνογραφίας.

Ο δράστης είχε αρχίσει να συγκεντρώνει υλικό πριν από 20 χρόνια και το περιεχόμενο αφορούσε παιδιά ηλικίας +3 ετών.

Τα στελέχη της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εκτιμούν ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο όγκο υλικού παιδικής πορνογραφίας που έχει βρεθεί στην κατοχή ενός ατόμου σε ελληνικό έδαφος.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία, η οποία δεν μπορούσε να διανοηθεί τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού του 43χρονου.

«Τον έβλεπα, περνούσε εδώ κάθε μέρα. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Δεν ερχόταν. Ξέρω ότι δούλευε εδώ λίγο παρακάτω, σε ένα σούπερ μάρκετ», ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ ένας εργαζόμενος της περιοχής.

«Δεν ξέρω κάτι, δεν είχα ακούσει κάτι, αλλά τραγικό, απίστευτο πράγμα, δηλαδή δεν έχεις τι να πεις, είναι ελεεινό», προσέθεσε μία άλλη κυρία.

Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία και αφού οδηγήθηκε σε εισαγγελέα/ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Τα ηλεκτρονικά αρχεία συνολικής χωρητικότητας 15 terabytes σε 4 σκληρούς δίσκους θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Ο Μπουχαλάκης φέρνει πρόταση πριν γίνει Φορτούνης!

Ο Άρης Σοϊλέδης τους έφαγε όλους!

Αυτά τα χρήματα πήρε η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor

 

Δείτε ρεπορτάζ για την ανατριχιαστική είδηση που ήρθε από τη Δράμα

Exit mobile version