ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Όχι τυχαία η επιλογή του σπιτιού από τους δράστες – Νέα στοιχεία

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν σε ποιο σπίτι μπήκαν για να κλέψουν και δεν ήταν τυχαία η επιλογή τους.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Όχι τυχαία η επιλογή του σπιτιού από τους δράστες – Νέα στοιχεία

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν σε ποιο σπίτι μπήκαν για να κλέψουν και δεν ήταν τυχαία η επιλογή τους.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών είναι η Αστυνομία. Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί πως μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του σπιτιού στο οποίο μπήκαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε το Open, φαίνεται πως υπήρχε κάποιος πληροφοριοδότης, που τους είχε δώσει στοιχεία για το σπίτι, την οικογένεια και την οικονομική κατάσταση του πιλότου.

Οι αρχές ακόμα δεν γνωρίζουν πάντως αν οι πληροφορίες δόθηκαν σε αυτούς που έκαναν την ληστεία μετά φόνου με δόλο ή τυχαία. Μέχρι στιγμής η ελληνική αστυνομία έχει εντοπίσει κακοποιό, που τα χαρακτηριστικά του, ταιριάζουν σε μεγάλο βαθμό με αυτά, που τους έδωσε ο 32χρονος.

Την ίδια ώρα στο επίκεντρο βρίσκεται και η ψυχολόγος της Καρολάιν, που… απάντησε με εξώδικο, στην Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων, που της ζήτησε, μέσα σε δύο μέρες, να προσκομίσει, το πτυχίο και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της.

Θεωρεί πως την στοχοποιούν, ως υπαίτιο άτομο για όσα έχουν συμβεί. Ακόμη στο εξώδικο τονίζει για τον σύλλογο, πως δεν σέβονται τις αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα.

Αίσθηση προκάλεσε η μαρτυρία, του εκπαιδευτή του πιλότου, που αυτός και η γυναίκα του, είχαν δεχθεί παρόμοια επίθεση από ληστές στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Μάλιστα από θαύμα ζει η σύζυγος του, ενώ τα τρία άτομα σύμφωνα με όσα είπε, μοιάζουν τα χαρακτηριστικά τους με αυτούς της υπόθεσης στα Γλυκά Νερά, ενώ δεν άφησαν αποτυπώματα.

Επίσης είναι σχεδόν ίδιος ο τρόπος δράσης τους, ενώ ο αρχηγός φαίνεται και στις δύο υποθέσεις, να είναι είναι ένας άντρας εύσωμος γύρω στο 1.70.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη που ρίχνει… βόμβα στην υπόθεση – Ληστεία «καρμπόν» σε φίλο του πιλότου!

Survivor spoiler 6/6: Ποιος κερδίζει το ατομικο παιχνιδι;

Ολυμπιακός: Γίνεται «παιχνίδι» με Φορτούνη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Όχι τυχαία η επιλογή του σπιτιού από τους δράστες – Νέα στοιχεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.