ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το καλύτερο για τη μικρή Λυδία

Για τη μικρή Λυδία η μοίρα αποδείχθηκε σκληρή. Ο μπαμπάς δολοφόνησε τη μαμά και το σκυλάκι της οικογένειας.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το καλύτερο για τη μικρή Λυδία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Για τη μικρή Λυδία η μοίρα αποδείχθηκε σκληρή. Ο μπαμπάς δολοφόνησε τη μαμά και το σκυλάκι της οικογένειας.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει σημαδέψει τους πάντες. Κι αυτό το κοριτσάκι που τώρα δεν μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει, κάποια στιγμή θα μάθει την αλήθεια.

Κι ένα μείζον ζήτημα είναι εκείνο της επιμέλειας. Θέμα για το οποίο μίλησε η παιδοψυχολόγος και ερευνήτρια Σταυρούλα Σεφ στο «Live News» του MEGA.

Το ερώτημα για το πού θα δοθεί η επιμέλεια του παιδιού σχετίζεται με το ποιος μπορεί να το φροντίσει αποτελεσματικότερα, είπε.

«Ποια οικογένεια μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες, να προσφέρει ένα ασφαλή δίχτυ, να μπορεί να εγγυηθεί μονιμότητα για ένα μεγαλύτερο διάστημα.

Δεν είναι ποιος θα το πάρει τώρα, αλλά ποιος θα φροντίσει το παιδί εξίσου ικανά σε πέντε και δέκα χρόνια από τώρα

Είναι ένα πλάσμα που έχει χάσει το βασικό του φροντιστή, τη μαμά. Το παιδί περνάει το δικό του σοκ ευρισκόμενο σε ένα περιβάλλον χωρίς την μητέρα του», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Γοητευτική προσωπικότητα ο πιλότος» – Η Τένια Μακρή δικαιολογεί τη δήλωσή της

Πετρούνιας: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο «βασιλιάς των κρίκων»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το καλύτερο για τη μικρή Λυδία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.