ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μητέρα του Μπάμπη «λύνει» τη σιωπή της – Τι είπε για τη μικρή Λυδία!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η μητέρα του Μπάμπη που δολοφόνησε τη σύζυγο του, μιλώντας για τη μικρή Λυδία.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μητέρα του Μπάμπη «λύνει» τη σιωπή της – Τι είπε για τη μικρή Λυδία!

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όπως ομολόγησε τελικώς, να είναι αυτός που δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν.

Έτσι, έμεινε πίσω η μικρή Λυδία, η οποία μεγαλώνει πλέον στην Αλόννησο, μαζί με τους γονείς του θύματος, αφού πήραν προσωρινή επιμέλεια από το δικαστήριο.

Μετά από ένα τόσο φρικτό έγκλημα και οι δύο οικογένειες προσπαθούν να συνέλθουν κάτι που σίγουρα δεν είναι εύκολο.

Στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του δράστη, προκειμένου να βλέπουν και εκείνοι το εγγόνι τους, αφού έχουν μόλις πέντε μέρες στο τέλος κάθε μήνα.

Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα του STAR και είπε:

«Όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια».

Οι δύο γιαγιάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ συχνά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλάει με τη μητέρα του για να μαθαίνει νέα για την κόρη του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μητέρα του Μπάμπη «λύνει» τη σιωπή της – Τι είπε για τη μικρή Λυδία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.