ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοβαρά ερωτήματα – Τι απαντά ο 32χρονος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοβαρά ερωτήματα που ζητούν τεκμηριωμένες απαντήσεις Σε άλλο επίπεδο έχουν περάσει τις τελευταίες, μέρες σύμφωνα με όσα διαρρέουν αστυνομικές πηγές στα ΜΜΕ, οι έρευνες για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την άτυχη Καρολάιν. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συσταθεί ειδική ομάδα 20 ατόμων του τμήματος Εγκλημάτων κατά...
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοβαρά ερωτήματα – Τι απαντά ο 32χρονος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοβαρά ερωτήματα που ζητούν τεκμηριωμένες απαντήσεις

Σε άλλο επίπεδο έχουν περάσει τις τελευταίες, μέρες σύμφωνα με όσα διαρρέουν αστυνομικές πηγές στα ΜΜΕ, οι έρευνες για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την άτυχη Καρολάιν.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συσταθεί ειδική ομάδα 20 ατόμων του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και συνεργασία με συναδέρφους τους απο το τμήμα Διαρρηκτών προσπαθούν να βγάλουν άκρη.

Παράλληλα τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα θέλουν τις αρχές να έχουν «ξεσκονίσει» κανονικά, πάσης φύσεως ποινικούς που είναι μέσα στις φυλακές, για το εάν ξέρουν το παραμικρό για τους διαρρήκτες και την δράση τους…αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα εύρημα.

Οι αστυνομικοί από τις πρώτες ώρες της δολοφονίας ήταν σίγουροι πως οι κλέφτες θα έχουν πέσει σε λάθη και απροκάλυπτα σφάλματα που θα πρόδιδαν την ταυτότητα τους…αλλά μέχρι τώρα όπως λένε…«παραμένουν αόρατοι».

Τα στοιχεία

Τα μόνα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα οι αρχές είναι η κατάθεση του συζύγου της 20χρονης Καρολάιν, ο οποίος παραμένει σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο 32χρονος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, ώστε να τους διαφωτίσει σε απορίες που διαρκώς γεννιούνται από τα ευρήματα.

Οι αρχές έχουν επικεντρώσει μέχρι τώρα τις έρευνές τους σε 30 βίαιες ληστείες και σε 12 κακοποιούς, ώστε να βρουν ομοιότητες με αυτή στα Γλυκά Νερά και να οδηγηθούν σε κάποιο συμπέρασμα – λύση του μυστηρίου.

Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν υπάρχει μέχρι τώρα κάποια συσχέτιση.

 

Η έρευνα για το DNA

Από τους μέχρι τώρα εργαστηριακούς ελέγχους δεν υπάρχει γενετικό υλικό των δραστών στο σπίτι που έγινε το έγκλημα παρά μόνο της οικογένειας και οικείων προσώπων.

Αυτό σημαίνει πως οι δράστες ήξεραν πολύ καλά να κρύψουν τα στοιχεία τους όντας επαγγελματίες, μιας και κατάφεραν να παλέψουν τόσο με την 20χρονη όσο και με τον 32χρονο πιλότο και να μην αφήσουν ούτε σταγόνα από τον ιδρώτα τους, ούτε να τους πέσει η παραμικρή τρίχα από τα μαλλιά τους!

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί οτι οι δράστες αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες αντί να τις ξηλώσουν και να τις πάρουν μαζί τους, διαδικασία εξαιρετικά χρονοβόρα όπως λένε οι αρχές.

Επίσης όπως αναφέρει το Βήμα ερώτημα προκαλεί γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης θα μπορούσε να έχει λιποθυμήσει και να μην αντιδρά, ενώ αυτό που επίσης εξετάζουν είναι ότι το θύμα -αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες- αντιστάθηκε στους κακοποιούς δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

 

Επίσης οι αστυνομικοί διατυπώνουν το ερώτημα γιατί οι δράστες έδεσαν με σκοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μόνο με τα ρούχα της την 20χρονη μητέρα.

Ταυτόχρονα οι αρχές δεν μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα για το πως οι δράστες έφτασαν στο σπίτι και πως έφυγαν από αυτό καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν βρει το παραμικρό στοιχείο.

Ούτε οι κάμερες κυκλοφορίας από γειτονικές οδούς έδειξαν κάτι, ούτε και από τα διπλανά σπίτια.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι οδήγησαν τις αρχές να ανοίξουν των κύκλο των ερευνών τους και γι’αυτό το λόγο κατέθεσε η ψυχολόγος η οποία παρακολουθούσε την Καρολάιν, ενω αναμένεται να καταθέσουν και άτομα του συγκενικού της περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο ενδεχομένως στην υπόθεση να παρουσιαστούν σημαντικές εξελίξεις το προσεχές διάστημα ή ακόμα και ανατροπές.

Ο 32 χρονος έδωσε απαντήσεις…

Επισκέπτονταν μαζί με την γυναίκα του την ψυχολόγο

Όπως ανέφερε ο 32 χρονος στην εκπομπή LiveNews του Mega:

Φυσικό και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεωο περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Καρολάιν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίyο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας.

Για τα ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ανέφερε:

Ότι ευρήματα ακούτε σαν «είδηση» είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το Θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να «πιαστεί» από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να «πουλάει».Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση.

Διαβάστε επίσης: 

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται τεράστια ανατροπή – Η μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα!

Γλυκά Νερά: Το έγκλημα και η συζήτηση για τη θανατική ποινή

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Αυτή είναι η νέα κριτής του GNTM – Τα συγχαρητήρια της Καγιά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοβαρά ερωτήματα – Τι απαντά ο 32χρονος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.