ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα 10 άτομα στα οποία έχει εστιάσει η Αστυνομία για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ολοένα και μικραίνει η λίστα των υπόπτων της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα 10 άτομα στα οποία έχει εστιάσει η Αστυνομία για τη δολοφονία της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολοένα και μικραίνει η λίστα των υπόπτων της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν η οποία συγκλόνισε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τρεις εβδομάδες έχουν κυλήσει από το κτηνώδες έγκλημα των στυγνών δραστών που στοίχισε τη ζωή στην 20χρονη Καρολάιν και άφησε χωρίς μητέρα ένα βρέφος 11 μηνών.

Ενώ μέχρι κάποιο διάστημα οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονταν στο «σκοτάδι» οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις Αρχές να έχουν περιορίσει κατά τη λίστα των υπόπτων.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι 10 σκληροί κακοποιοί που μπήκαν στο στόχαστρο

Όπως προκύπτει περίπου 10 είναι πλέον οι  κακοποιοί τους οποίους οι αρχές έχουν ξεχωρίσει και έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών μπορεί να έχουν διαπράξει το αποτρόπαια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Στη λίστα βρίσκονται τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, που οι ειδικοί τους περιγράφουν ως σκληρούς και αδίστακτους. Πρόκειται για εγκληματίες που έχουν εκτίσει ποινές, καμία όμως δεν εμπλέκεται σε περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι κάποιοι εξ αυτών είχαν αρνηθεί τότε να δώσουν DNA στην αστυνομία, κάτι που δυστυχώς το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία. Ευτυχώς σήμερα αυτό έχει αλλάξει.

Θυμίζουμε ότι DNA που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος, είναι «ορφανό», καθώς δεν ταυτίζεται με κάποιο από αυτά που έχουν στα αρχεία τους, στα Εργαστήρια της Ασφάλειας.

Ειδικότερα η αστυνομία έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην ταυτοποίηση του ατόμου που σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν, Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει πρόκειται για έναν βραχύσωμο γεροδεμένο άνδρα, ο οποίος θεωρείται πιθανό να ήταν και ο αρχηγός των συμμορίας και τον οποίο έχει περιγράψει ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν.

Τέλος με τα δεδομένα που γνωρίζουμε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτουν στοιχεία που να βοηθούν τις έρευνες των Αρχών.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω ρεπορτάζ από τις τελευταίες εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γλυκά Νερά: «Η Αστυνομία θα φτάσει στην εξιχνίαση»

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για το viral video της Λατινοπούλου

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Στάνκοβιτς (pics-vids)

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Η ΕΕ διεξάγει πόλεμο στην ίδια της την παραγωγή - Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες για την επιβίωση των αγροτών και τη διατροφική αυτάρκεια όλων μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Αντί να απολογηθεί για την ασυδοσία των «φραπέδων», ο Μάκης Βορίδης προκαλεί κι από πάνω τους φτωχοποιημένους αγρότες

Κοινωνία
Κοινωνία: Νερό: Χαράτσι 9 ευρώ στον τριμηνιαίο λογαριασμό φέρνει η ΕΥΔΑΠ

Νερό: Χαράτσι 9 ευρώ στον τριμηνιαίο λογαριασμό φέρνει η ΕΥΔΑΠ

Οι χρεώσεις κατανάλωσης παραμένουν - για την ώρα ίδιες - αλλά αυξάνεται το πάγιο ύδρευσης και προστίθεται νέο πάγιο αποχέτευσης

Κοινωνία
Κοινωνία: Αγρότες: «Όχι» σε προσχηματικό διάλογο με την κυβέρνηση – Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Χριστούγεννα με ανοιχτά μπλόκα

Αγρότες: «Όχι» σε προσχηματικό διάλογο με την κυβέρνηση – Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Χριστούγεννα με ανοιχτά μπλόκα

Μετά το φιάσκο του ΕΛΓΑ, «σύνθημα» για συνέχιση του αγώνα - Ανοιχτοί δρόμοι τα Χριστούγεννα, αλλά τα τρακτέρ θα παραμείνουν

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυβέρνηση: Παταγώδης αποτυχία στον χειρισμό του μεταναστευτικού – 46.000 άτομα εισήλθαν παράνομα το 2025

Κυβέρνηση: Παταγώδης αποτυχία στον χειρισμό του μεταναστευτικού – 46.000 άτομα εισήλθαν παράνομα το 2025

Ο Αρχιπλοίαρχος ε.α. του Λιμενικού, Κωνσταντίνος Καραγάτσος, εξήγησε με στοιχεία το φιάσκο διαχείρισης σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχει πάτο η κοροϊδία – Η ΝΔ διέρρευσε την τοποθέτηση Παπασταύρου ενώ ακόμα ήταν σε εξέλιξη!

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχει πάτο η κοροϊδία – Η ΝΔ διέρρευσε την τοποθέτηση Παπασταύρου ενώ ακόμα ήταν σε εξέλιξη!

Οι συντάκτες του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ έμαθαν τι είπε ο κ. Παπασταύρου πριν καν τα πει- Η Μιλένα Αποστολάκη κατήγγειλε το απίστευτο περιστατικό

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

Από την «κατήχηση» του διαδικτύου στα σκαλοπάτια της ενορίας - Η Associated Press μιλά για «δεύτερο κύμα» Αμερικανών που γεμίζει τους ναούς

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Μόνο ότι οι αγρότες ήρθαν αν κλέψουν το... πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είπε ο πρωθυπουργός - Σιγοντάρισμα στην προπαγάνδα και ο Τασούλας

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Σε «game changer» εξελίσσεται η εκλογική απήχηση της Μαρίας Καρυστιανού - Οργή, φόβος και παραίτηση τα κυρίαρχα συναισθήματα των πολιτών

Κοινωνία