ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα videos, το «ιδιαίτερο έγκλημα» και οι συμμορίες ανηλίκων

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε νέα videos από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν κοντά στο σημείο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα videos, το «ιδιαίτερο έγκλημα» και οι συμμορίες ανηλίκων

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε νέα videos από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν κοντά στο σημείο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε video που έστειλε τηλεθεατής στο «Φως στο Τούνελ» διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο υλικό προέρχεται από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος.

Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή με έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση της φριχτής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά σχολίασαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας και η εγκληματολόγος Δέσποινα Σβουρδάκου.

«Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό είμαστε πιο κοντά στην εξιχνίαση. Είναι σφραγισμένες οι έρευνες. Οι συνάδελφοι που ασχολούνται είναι πιο κοντά στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος. Οι δράστες έκατσαν πολύ μέσα στο σπίτι του θύματος», σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία πάλης. Οι δράστες είχαν πολύ καλό σχεδιασμό, στρατηγική, μεθοδολογία. Είχαν παρακολουθήσει τα υποψήφια θύματά τους. Γνώριζαν την οικονομική τους επιφάνεια. Έφτασαν οι αρχές σε κάποια πρόσωπα αλλά θέλουν να δέσουν την υπόθεση.

Από το έγκλημα ξεχωρίζω κάποια στοιχεία: Το περίστροφο των ληστών, το πόση ώρα έκατσαν μέσα στο σπίτι αλλά και την βαρβαρότητα που επέδειξαν. Κρέμασαν τον σκύλο. Ήθελαν να μας δείξουν πόσο βάρβαροι και σκληροί είναι χωρίς οίκτο», είπε η κ. Σβουρδάκου.

Αναφορικά με τις συμμορίες ανηλίκων που δρουν, η κ. Σβουρδάκου είπε ότι τα παιδιά που βρίσκονται σε φυλακές ανηλίκων στη συνέχεια θα είναι πιο οργανωμένα στην παραβατική δράση.

«Είναι σε μεγάλη έξαρση μετά το 2005 οι δράσεις συμμοριών ανηλίκων. Δεν μπορέσαμε ποτέ να το καταπολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο που λυμαίνονται διάφορες περιοχές. Ακόμα και σε περιοχές που δεν το περιμένεις», είπε ο κ. Μπαλάσκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γλυκά Νερά – Ραγδαίες εξελίξεις: Νέο βίντεο- αποκάλυψη της Νικολούλη για τους δράστες! (vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξετάζεται σενάριο που φέρνει… τούμπα όλη την υπόθεση!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

Από την «κατήχηση» του διαδικτύου στα σκαλοπάτια της ενορίας - Η Associated Press μιλά για «δεύτερο κύμα» Αμερικανών που γεμίζει τους ναούς

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Μόνο ότι οι αγρότες ήρθαν αν κλέψουν το... πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είπε ο πρωθυπουργός - Σιγοντάρισμα στην προπαγάνδα και ο Τασούλας

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Σε «game changer» εξελίσσεται η εκλογική απήχηση της Μαρίας Καρυστιανού - Οργή, φόβος και παραίτηση τα κυρίαρχα συναισθήματα των πολιτών

Κοινωνία
Κοινωνία: Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Ο Ματέο Σαλβίνι χαρακτήρισε «απίθανη» την επίθεση των Ρώσων στην Ευρώπη και είπε ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι ο «ισλαμικός φανατισμός»

Κοινωνία
Κοινωνία: TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

Μισό κιλό χοιρινές μπριζόλες με 3,19 ευρώ - Οργή προκαλούν οι ακραίες διαφορές τιμών με την πανάκριβη Ελλάδα

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Κατά 80% οι πολίτες αποδοκιμάζουν το έργο της κυβέρνησης και υποστηρίζουν ότι δεν κατανοεί τις ανάγκες του λαού

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το ύπουλο δηλητήριο του Netflix στα παιδιά: 41% των «κατάλληλων» σειρών είναι γεμάτες με woke μηνύματα!

Το ύπουλο δηλητήριο του Netflix στα παιδιά: 41% των «κατάλληλων» σειρών είναι γεμάτες με woke μηνύματα!

Έρευνα - σοκ ενός συντηρητικού οργανισμού στις ΗΠΑ εντόπισε 326 σειρές να επιχειρούν πλύση εγκεφάλου με άμεσο ή έμμεσο τρόπο!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σοκ προκαλούν τα αυξανόμενα περιστατικά βίας μεταξύ κοριτσιών – 16χρονη μαχαίρωσε 14χρονη σε σχολείο της Κυψέλης!

Σοκ προκαλούν τα αυξανόμενα περιστατικά βίας μεταξύ κοριτσιών – 16χρονη μαχαίρωσε 14χρονη σε σχολείο της Κυψέλης!

Συνελήφθη η 16χρονη - Το τραύμα του θύματος ευτυχώς ήταν επιφανειακό - Φρίκη προκαλούν τα συνεχόμενα περιστατικά με ανήλικες δράστριες

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση GPO: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ κορυφαίο πολιτικό γεγονός του 2025 – Στηρίζουν αγρότες και μπλόκα οι πολίτες

Δημοσκόπηση GPO: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ κορυφαίο πολιτικό γεγονός του 2025 – Στηρίζουν αγρότες και μπλόκα οι πολίτες

Το ξεσκέπασμα των σκανδάλων και οι λαϊκές κινητοποιήσεις απασχολούν περισσότερο τον κόσμο - Στα «αζήτητα» η εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroυp

Κοινωνία