ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θύελλα αντιδράσεων για τον αστρολογικό χάρτη της Καρολάιν απο τη Λίτσα Πατέρα

Την οργή των τηλεθεατών προκάλεσε η... έμπνευση που είχε η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα για την Καρολάιν.

Την οργή των τηλεθεατών προκάλεσε η άκομψη... έμπνευση που είχε η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα η οποία ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την οργή των τηλεθεατών προκάλεσε η άκομψη… έμπνευση που είχε η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα η οποία ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Μια οργή η οποία εκφράστηκε με έντονο τρόπο στο διαδίκτυο καθώς μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα είπε για την Καρολάιν πως «…όπου και να ζούσε η κοπέλα θα είχε την ίδια τραγική κατάληξη καθώς η Αφροδίτη (πλανήτης στον αστρολογικό χάρτη) ήταν πολύ “χτυπημένη»!

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο περιοδικό YouWeekly, αποσπάσματα της οποίας αναμετέδωσε η εκπομπή του Open “Καλοκαίρι #not”, η Λίτσα Πατέρα είπε ότι μετά το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά είδε τον χάρτη της Καρολάιν όπως και του πιλότου: «Κοιτάζοντας τον χάρτη της παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, στην Αλάσκα για παράδειγμα, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε, γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ “χτυπημένη”. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος».

Όπως ήταν φυσικό αυτή τη… αστρολογική ανάλυση από την Λίτσα Πατέρα προκάλεσαν αντιδράσεις από τους χρήστες των social media που σχολίασαν το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε μερικές παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει ντουζ και οι χρήστες του Instagram παραληρούν!

Συγκέντρωση – Σύνταγμα: Αντιχριστιανικό μένος – Ξαφνικά άρχισαν να… ενοχλούνται και από τους σταυρούς που κρατούν οι διαδηλωτές!

Χρυσόγονος: «Το -6 αποδεικνύει ότι υπάρχει σχέδιο κατά της ΠΑΕ Άρης»

Exit mobile version