ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπτωτικό Χωριό: Χαμός από κόσμο στα καταστήματα (pics-vids)

Πραγματικός χαμός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής (31/5) στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα, με εκατοντάδες κόσμο να βρίσκεται στο σημείο για να κάνει τις αγορές του. Οι ουρές σε αρκετά καταστήματα είναι τεράστιες, με τους Αθηναίους να θέλουν να απολαύσουν τον καλό καιρό, με τον οποία συνδυάστηκε η Κυριακή. Ακόμα, κόσμος πολύς υπήρχει και στο...
Εκπτωτικό Χωριό: Χαμός από κόσμο στα καταστήματα (pics-vids)

Πραγματικός χαμός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής (31/5) στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα, με εκατοντάδες κόσμο να βρίσκεται στο σημείο για να κάνει τις αγορές του.

Οι ουρές σε αρκετά καταστήματα είναι τεράστιες, με τους Αθηναίους να θέλουν να απολαύσουν τον καλό καιρό, με τον οποία συνδυάστηκε η Κυριακή.

Ακόμα, κόσμος πολύς υπήρχει και στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου και αυτό έχει ανοίξει πλέον για το κοινό μετά το διμήνου λουκέτο.

Πλέον βρίσκεται και πάλι στη διάθεσή του κοινού και την Κυριακή οι οικογένειες που το επέλεξαν για τη βόλτα τους ήταν πολλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαλακάσα: Επεισόδια σε διαμαρτυρία κατοίκων για τις δομές μεταναστών

Πάντως, οι πολίτες που τηρούν τα μέτρα ασφαλείας φαίνεται ότι είναι μοιρασμένοι, αφού κάποιοι επιλέγουν να φορούν μάσκα και κάποιοι άλλοι όχι.

Να σημειώσουμε ότι το ίδιο το χωριό μοίραζε δωρεάν μάσκες, ενώ υπήρχαν και σταντ με αντισηπτικό για ποιον ήθελε να βάλει.

Ωστόσο, τα τραπέζια στις καφετέριες, έχουν τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ και οι υπάλληλοι των καταστημάτων, θυμίζουν τη χρήση της μάσκας.

Δείτε τις εικόνες από το Εκπτωτικό Χωριό:

 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκπτωτικό Χωριό: Χαμός από κόσμο στα καταστήματα (pics-vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.