ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές από το απόγευμα (8/7)

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και την Δευτέρα σε μεγάλο μέρος της χώρας
Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές από το απόγευμα (8/7)

Κύμα κακοκαιρίας έρχεται από το απόγευμα της Κυριακής (8/7) να πλήξει την Αθήνα, αλλά και αρκετά σημεία της χώρας. Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο, το οποίο αναφέρει πως θα συνεχιστεί και την Δευτέρα με ισχυρά φαινόμενα κατά τόπους.

Αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που κατά διαστήματα πιθανώς θα είναι ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στο υπόλοιπο της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Τη Δευτέρα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και πιθανόν τη Χαλκιδική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές μέχρι και το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκτακτο δελτίο καιρού: Ισχυρές βροχές από το απόγευμα (8/7)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.