ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτάκτως ο Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε… μέτρα μετά το περιστατικό με τη ζωντανή ληστεία ηλικιωμένης στην παραλία στον Άλιμο – Φοβούνται μαύρο στις ευρωεκλογές

Φυσικά και δεν είναι μόνο στις παραλίες αυτή η κατάσταση.

Εκτάκτως ο Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε... μέτρα μετά το περιστατικό με τη ζωντανή ληστεία ηλικιωμένης στην παραλία στον Άλιμο - Φοβούνται μαύρο στις ευρωεκλογές
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βγήκε στο Mega λίγη ώρα μετά τον απίστευτο περιστατικό με την κλοπή μπροστά στην κάμερα, από άνδρα αραβικής καταγωγής, του σταυρού από το λαιμό ηλικιωμένης λουόμενης σε παραλία του Αλίμου και ανακοίνωσε μέτρα.

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για περιπολίες με μηχανές αστυνομικών στις παραλίες.

Η είδηση όμως είναι… αλλού. Λίγο πριν τις Ευρωεκλογές και με την εγκληματικότητα σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας αλλά και την ύπαιθρο να πιάνει κόκκινο, πάρθηκε η κυβερνητική απόφαση να βγει ο Χρυσοχοΐδης να τάξει… μέτρα, ώστε να αποφύγει η κυβέρνηση το μαύρο στις ευρωεκλογές.

Φυσικά και δεν είναι μόνο στις παραλίες αυτή η κατάσταση.

Μόλις μία μέρα νωρίτερα, πέντε αλλοδαποί έδειραν μέσα στον Ηλεκτρικό στον Πειραιά άντρα για να τον κλέψουν μπροστά στα μάτια έκπληκτων πολιτών και του πήραν και πάλι τον σταυρό.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλει την έννομη τάξη σχεδόν πουθενά.

Άλλο παράδειγμα στο Χαλάνδρι, όπου μόλις έφυγαν οι αστυνομικοί οι Ρομά άρχισαν πάλι να κλέβουν ρεύμα ανεβασμένοι στα καλώδια της ΔΕΗ.

Την ίδια μέρα βέβαια απαράδεκτες ήταν οι εικόνες και στη Βάρη. Κι αυτό διότι Ρομά έχοντας «στρατοπεδεύσει» απέναντι από το γήπεδο τένις και δίπλα από το Κέντρο Υγείας είχαν μετατρέψει το σημείο σε… μπανιέρα, χρησιμοποιώντας γυμνοί τον κρουνό σε κοινή θέα!

Και σε όλα τα παραπάνω είχαμε πριν από λίγες μέρες, ανήλικους να παίζουν ξύλο με μαχαίρια στην Αργυρούπολη ενώ συμπλοκές ανηλίκων σημειώθηκαν και στο Γουδί.

Προσέξτε, μιλάμε σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις για περιστατικά των τελευταίων ωρών. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και πριν από τις εκλογές δεν είναι… καλό για την κυβέρνηση. Έτσι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έταξε… μέτρα.

Να μας πει ο κ. Υπουργός πως θα καταφέρει να λύσει τον γόρδιο δεσμό που ο ίδιος δημιούργησε καθώς στην περίπτωσή του έχουμε το οξύμωρο να ζητείται από τον ίδιο άνθρωπο να λύσει τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε. Ποιος έστειλε τους αστυνομικούς στα γραφεία και να φυλάνε πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες; Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ποιος κλήθηκε να βγάλει πάλι τους αστυνομικούς στο δρόμο; Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ποιος δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα; Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.




Exit mobile version