ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα: Έκλεψαν σταυρό ηλικιωμένης σε παραλία του Αλίμου, μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ!

Εγληματικότητα: Ένας αλλοδαπός άρπαξε τον χρυσό σταυρό λουόμενης, την ώρα που ο ρεπόρτερ Γιώργος Τσελίκας ετοιμαζόταν να βγει στον «αέρα»!

Εγληματικότητα: Ένας αλλοδαπός άρπαξε τον χρυσό σταυρό λουόμενης, την ώρα που ο ρεπόρτερ Γιώργος Τσελίκας ετοιμαζόταν να βγει στον «αέρα»!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Ορφανίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένα απίστευτο περιστατικό που επιβεβαιώνει ότι η παρανομία έχει «ξεφύγει» επί των ημερών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, συνέβη σε παραλία του Αλίμου. Τη στιγμή που ο γνωστός ρεπόρτερ, Γιώργος Τσελίκας, ετοιμαζόταν να μεταδώσει ζωντανά σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ένα ρεπορτάζ από την παραλία, ένας αλλοδαπός άντρας μπαίνει στο πλάνο και πλησιάζει από πίσω μια ηλικιωμένη γυναίκα που ετοιμάζεται να βουτήξει στη θάλασσα.

Με μια αστραπιαία κίνηση ο κλέφτης αρπάζει την αλυσίδα με τον σταυρό της γυναίκας και την τραβάει από το λαιμό της, αρχίζοντας να τρέχει και να περνάει πίσω από τον Γιώργο Τσελίκα! Η γυναίκα παθαίνει σοκ και μένει παγωμένη. Και ο ίδιος ο ρεπόρτερ προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Τελικά ο θρασύτατος κλέφτης έγινε άφαντος με τον χρυσό σταυρό στα χέρια, ενώ η αστυνομία κατέφθασε στην περιοχή για να πάρει καταθέσεις από τους μάρτυρες και να ψάξει τους δράστες. Ο Γιώργος Τσελίκας είπε για τον δράστη ότι είχε συνεργό που φύλαγε «τσίλιες» και τριγύριζαν την παραλία από νωρίς το πρωί. Προφανώς διότι τότε ο κόσμος είναι λίγος και εκείνη την ώρα προτιμούν να κάνουν μπάνιο πολλοί ηλικιωμένοι. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται λοιπόν στις παραλίες, για το τι παίρνουν μαζί τους οι λουόμενοι και που το αφήνουν όταν μπαίνουν στη θάλασσα.

«Από τις 6:15 έκοβε βόλτες. Παρατηρούσε τον χώρο και τους λουόμενους», είπε για τον άνδρα που έκλεψε την αλυσίδα ο ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού. Μάλιστα, όπως τόνισε, ο δράστης κινούνταν περίεργα στον χώρο και φορούσε παπούτσια, αντί για παντόφλες, στην αμμουδιά.

Ένα πραγματικά εξωφρενικό περιστατικό που δείχνει ότι η μικροεγκληματικότητα γνωρίζει τέτοια έξαρση που πλέον οι κλέφτες δεν διστάζουν να αρπάξουν τη λεία τους ακόμα και μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες. Παρόμοιο περιστατικό συνέβη χθες στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, όπου 5 αλλοδαποί χτύπησαν άντρα και του έκλεψαν τον σταυρό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε πει ότι «η μικροεγκληματικότητα είναι μαρτύριο για τους πολίτες», αλλά φαίνεται ότι όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται αυτό το μαρτύριο, αλλά γίνεται και χειρότερο. Όσο φτάνουμε προς το καλοκαίρι και αυξάνονται οι τουριστικές ροές, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, αφού και οι τουρίστες γίνονται «εκλεκτοί» στόχοι για τους κλέφτες.

Exit mobile version