ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτροχιάστηκε ο Ν. Καπραβέλος: «Νομικοί και πολιτικοί να θεσπίσουν υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους»!

Ο Νίκος Καπραβέλος ζήτησε υποχρεωτικό εμβολιασμό για κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα και κάλεσε νομικούς και πολιτικούς να βρουν... λύση!

Ο Νίκος Καπραβέλος ζήτησε υποχρεωτικό εμβολιασμό για κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα και κάλεσε νομικούς και πολιτικούς να βρουν... λύση!
Ο Νίκος Καπραβέλος ζήτησε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για ολόκληρο τον πληθυσμό!
Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασταμάτητος στις ακραίες τοποθετήσεις του είναι ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε ολόκληρο τον πληθυσμό!

«Να πάμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε όλη την ανθρώπινη δραστηριότητα για να βάλουμε ένα τέλος στον εφιάλτη. Ξέρετε με το “κάνε τεστ, κάνε εκείνο, κάνε το άλλο” γυρνάμε γύρω από τη… λύση του προβλήματος», είπε σε εκπομπή του καναλιού OPEN o Νίκος Καπραβέλος.

Ενώ σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει εφαρμοστεί υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ολόκληρο τον πληθυσμό, φαίνεται πως ο κ. Καπραβέλος θέλει να κάνει η Ελλάδα την αρχή, στην καταπάτηση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Να ισοπεδωθεί κάθε έννοια ελευθερίας και αυτοδιάθεσης του σώματος που έχει απομείνει.

Η εκτός ορίων εισήγηση του, ήταν λογικό να προκαλέσει αντίλογο από παρουσιαστή που του απάντησε:

«Θα γίνει μάχη. Αν βγει η πολιτεία και πει “καθολικός εμβολιασμός” θα γίνει μεγάλη μάχη…».

Όμως ο κ. Καπραβέλος δεν έδωσε σημασία στη φωνή της λογικής και συνέχισε να προκαλεί:

«Κάνω έκκληση να βρεθούν νομικοί και πολιτικοί να βρουν μια λύση για επέκταση της υποχρεωτικότητας. Το lockdown είναι μπροστά μας αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ή θα εμβολιαστούμε όλοι μας, ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε», είπε σε ένα κρεσέντο τρομολαγνείας και αντισυνταγματικότητας ο γνωστός τηλε-ειδικός.

Ο Καπραβέλος ζητά ισοπέδωση του Συντάγματος

Τρομάζει κανείς για το τι λύση μπορεί να βρουν κατά τον κ. Καπραβέλο οι νομικοί και οι πολιτικοί. «Λύση» που θα καταπατά το Σύνταγμα άλλα και όλες τις διεθνείς συμβάσεις που απαγορεύουν αναγκαστικές ιατρικές πράξεις, δεν θα είναι λύση άλλα φασιστική κτηνωδία.

Είναι πλέον σημάδι μεγάλης παρακμής της εποχής μας, να βγαίνουν «ειδικοί» στην τηλεόραση και να απαιτούν να γίνει συνταγματική εκτροπή. Με ένα «παραθυράκι» που θα φτιαχτεί από «νομικούς και πολιτικούς». Και με τον (υποτίθεται) κυρίαρχο λαό να απουσιάζει από κάθε μέτρο που προτείνεται.

Και ασφαλώς το «ή θα εμβολιαστούμε ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε» είναι μια προσέγγιση ακραίας κινδυνολογίας που δεν ωφελεί τους πολίτες και μόνο πανικό προκαλεί. Ο λαός χρειάζεται ενημέρωση και σοβαρές απαντήσεις σε προβληματισμούς του, όχι καταστροφολογία.

Άλλωστε μερικές ώρες πριν τις απειλές του κ. Καπραβέλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε πως «το lockdown ήταν η απάντηση όλων των οργανωμένων κρατών όσο δεν υπήρχε το εμβόλιο. Τώρα που υπάρχει, δεν πρόκειται να πάμε σε lockdown».

Διάφοροι ειδικοί σαν τον κ. Καπραβέλο, αντί να αρκούνται στα καθήκοντα τους, συμπεριφέρονται σαν «δημόσιοι κατήγοροι». Ζητούν αντισυνταγματικά μέτρα και βαθαίνουν το χάσμα της κοινωνίας που έχει χωριστεί στα δύο. Και πάνω απ’ όλα δεν τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη…

Exit mobile version